Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 13.06.2016.

Promocija knjige Časopisi i znanstvena komunikacija Ivane Hebrang Grgić
Održava se
13.06.2016. u 18h

Promocija knjige "Časopisi i znanstvena komunikacija" autorice Ivane Hebrang Grgić (Naklada Ljevak, 2016) održat će se u ponedjeljak 13. lipnja u 18 sati u Knjižnici Bogdana Ogrizovića (Preradovićeva 5, Zagreb).

Knjigu će predstaviti rektor Sveučilišta u Zagrebu Damir Boras, Jelka Petrak, autorica Ivana Hebrang Grgić i urednica Nives Tomašević.
 

Sveučilišni udžbenik Ivane Hebrang Grgić Časopisi i znanstvena komunikacija prati problematiku znanstvenoga časopisa od njegove pojave u 17. stoljeću do današnjih oblika u elektroničkome okruženju. Riječ je o preglednom, metodološki prikladnom, informativnom i čvrsto strukturiranom djelu koje daje uvid u sve važne aspekte znanstvene komunikacije preko časopisa.

Ivana Hebrang Grgić

Časopisi i znanstvena komunikacija

  • Naklada Ljevak 05/2016.
  • 384 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789533038896
  • Cijena 159.00 kn

Sveučilišni udžbenik Ivane Hebrang Grgić 'Časopisi i znanstvena komunikacija' prati problematiku znanstvenoga časopisa od njegove pojave u 17. stoljeću do današnjih oblika u elektroničkome okruženju. Riječ je o preglednom, metodološki prikladnom, informativnom i čvrsto strukturiranom djelu koje daje uvid u sve važne aspekte znanstvene komunikacije preko časopisa.

– Komentari –

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –