Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 04.12.2017.

Promocija knjige 'Pravi se da si normalna' Ane Dumančić
Održava se
05.12.2017. u 19h

Promocija knjige "Pravi se da si normalna" Ane Dumančić (Beletra, 2017) održat će se u utorak 5. prosinca u 19 sati u knjižari Znanje u Gajevoj 1 (Zagreb).

Uz autoricu, roman će predstaviti voditeljica Dunja Vranešević i urednica Sandra Pocrnić Mlakar.

Roman „Pravi se da si normalna“ komično je zakrivljeno zrcalo koje prikazuje suvremenu otuđenost i šutnju u obiteljima i radnim sredinama, koja postaje plodno tlo za nametanje lažnih identiteta i sadržaja.

Mlada, marljiva urologinja radi u bolnici u koju dolazi nova liječnica. Došljakinja je vrlo atraktivna i lako sklapa poznanstva, tako da brzo postaje vrlo omiljena na odjelu hitne i u cijeloj bolnici. Budući da je radila u inozemstvu, ističe se iskustvom u marketingu zdravstvenih ustanova i organizira akciju prikupljanja novca za male teško oboljele pacijente, u kojoj sudjeluje cijela bolnica...

Ana Dumančić

Pravi se da si normalna : Doktorska krimi-komedija

  • Beletra 11/2017.
  • 196 str., meki uvez
  • ISBN 9789535918585
  • Cijena 100.00 kn

Roman 'Pravi se da si normalna' prikazuje suvremenu otuđenost i šutnju u obiteljima i radnim sredinama, koja postaje plodno tlo za nametanje lažnih identiteta i sadržaja. Mlada, marljiva urologinja radi u bolnici u koju dolazi nova liječnica. Došljakinja je vrlo atraktivna i lako sklapa poznanstva, tako da brzo postaje vrlo omiljena na odjelu hitne i u cijeloj bolnici.

– Komentari –

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –