Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 21.11.2017.

Promocija knjige 'Prirodoslovci i matematičari' Tihane Luetić i Tihomira Vukelje
Održava se
23.11.2017. u 16h

Izdavačka kuća Srednja Europa poziva na promociju knjige Tihane Luetić i Tihomira Vukelje, "Prirodoslovci i matematičari - Postanak domaće prirodoslovno-matematičke zajednice u Hrvatskoj", koja će se održati u četvrtak 23. studenog u 16 sati na Kemijskom odsjeku Prirodoslovno-matematičkog fakulteta u Zagrebu (Horvatovac 102 a).

Prisutne će pozdraviti dekanica Prirodoslovno-matematičkog fakulteta u Zagrebu, prof. dr. sc. Aleksandra Čižmešija.

U predstavljanju će sudjelovati: Željko Dugac (recenzent), Tihana Luetić i Tihomira Vukelja (autori) te Damir Agičić (urednik).

U knjizi se iznose rezultati vrlo složenog i pomno osmišljenog istraživanja nastanka domaće prirodoslovno-matematičke zajednice u Hrvatskoj kao jedne od osnovnih zajednica koja je iznimno zanimljiva ne samo za povijest znanosti već i za razvoj zagrebačkoga sveučilišta, prirodnih znanstvenih disciplina, njihovih nositelja i institucija na kojima će počivati egzaktne znanosti u Hrvatskoj, te općenito tematike vezane uz studentski život na sveučilištu.

Tihana Luetić Tihomir Vukelja

Prirodoslovci i matematičari : Postanak domaće akademske prirodoslovno-matematičke zajednice u Hrvatskoj

  • Srednja Europa 05/2017.
  • 416 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789537963514
  • Cijena 196.00 kn

U knjizi se iznose rezultati vrlo složenog i pomno osmišljenog istraživanja nastanka domaće prirodoslovno-matematičke zajednice u Hrvatskoj kao jedne od osnovnih zajednica koja je iznimno zanimljiva ne samo za povijest znanosti već i za razvoj zagrebačkoga sveučilišta, prirodnih znanstvenih disciplina i dr.

– Komentari –

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –