Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 07.11.2018.

Škotska spisateljica Gail Honeyman gostuje u Zagrebu
Održava se
14.-15.11.2018.

Gail Honeyman (foto: Philippa Gedge/HarperCollins Publishers)

Sve je u najboljem redu Honeyman Gail

VAŽNO: GOSTOVANJE AUTORICE JE OTKAZANO!

Nažalost, zbog izvanredne obiteljske situacije, škotska autorica Gail Honeyman do daljnjeg je odgodila svoj dolazak u Zagreb, zbog čega su najavljena promocija i potpisivanje knjige otkazani. Autorica je poručila svojim hrvatskim čitateljima da joj je iznimno žao zbog nastale situacije i da se uistinu veselila dolasku u Hrvatsku, te da vjeruje da će se ponovno ukazati prilika i da će nas posjetiti nekom drugom prilikom - stoji u obavijesti organizatora gostovanja, nakladničke kuće Znanje.

O knjizi će u sklopu Interlibera, u četvrtak 15. studenoga u 18 sati na glavnoj pozornici u paviljonu 6, govoriti prevoditelj knjige Dean Trdak i urednica hrvatskog izdanja, Mirna Šimat.

***

Škotska spisateljica Gail Honeyman, autorica knjige "S Eleanor Oliphant je sve u najboljem redu" (Znanje, 2018) gostuje u Zagrebu 14. i 15. studenoga 2018.

Autorica će se tijekom boravka u Zagrebu sa svojim hrvatskim čitateljima družiti na ekskluzivnoj promociji knjige u Johannu Francku u srijedu 14. studenoga u 19 sati, te na Interliberu na Glavnoj pozornici u paviljonu 6 u četvrtak 15. studenoga. Nakon promocije autorica će na štandu Znanja u paviljonu 5 potpisivati knjige.

U promociji u Johannu Francku sudjeluju:

Gail Honeyman, autorica
Srđan Sandić, moderator
Dean Trdak, prevoditelj

Gail Honeyman je škotska autorica koja je svoj prvijenac "S Eleanor Oliphant je sve u najboljem redu" napisala u pauzama i nakon radnog vremena na poslu uredske službenice. Za roman je ovjenčana nagradom Next Chapter Award zaklade Scottish Book Trust i prestižnim nagradama Costa za debitantski roman i roman godine (2017.), te The British Book Awards za knjigu godine (2018). Knjiga je odmah po objavljivanju postala bestseler Sunday Timesa, a potaknuta uspjehom, Gail Honeyman se posvetila sanjanoj karijeri profesionalne spisateljice. Trenutno piše drugi roman.

– Eleanor Oliphant is Completely Fine by Gail Honeyman –

Gail Honeyman

S Eleanor Oliphant je sve u najboljem redu

  • Prijevod: Dean Trdak
  • Znanje 04/2018.
  • 360 str., meki uvez
  • ISBN 9789533436845
  • Cijena 119.00 kn

Ona je Eleanor Oliphant: tridesetogodišnjakinja u raskoraku s društvenim normama, uredska čudakinja, usamljenica, sklona izgovoriti upravo ono što misli, idealna meta ogovaranja među kolegama. Eleanor Oliphant vodi jednostavan život... no, jedno obično dobro djelo srušit će zidove koje je Eleanor podignula oko sebe.

– Komentari –

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –