Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: MV Info • 07.04.2011.

Zdenka Andrijić u Castropoli
Održava se
07.04.2011.

Program započet u jesen 2010., Sa(n)jam u Castropoli, nastavlja se i ove godine s podnaslovom "Žene i literatura". Zahvaljujući potpori Ministarstva kulture RH, na maloj pozornici Castropole tijekom proljeća i jeseni 2011.godine nastupit će  ponajbolje hrvatske spisateljice, urednice, prevoditeljice i teoretičarke: Andrea Zlatar, Milana Vuković Runjić, Sibila Petlevski, Daša Drndić, Slađana Bukovac, Olja Savičević Ivančević, Tatjana Gromača, Ivana Simić Bodrožić, Zdenka Andrijić, Nada Gašić, Ljiljana Filipović, Ivana Sajko.... govorit će o svojim knjigama, ali i o onima koje su ih obilježile.

Program otvara u četvrtak, 7. travnja 2011. u 18 sati, pjesnikinja, astrologinja i "gospa od anđela" Zdenka Andrijić.  Sa Zdenkom Andrijić razgovarat će Dušanka Babić i Magdalena Vodopija.

 
***
 

Zdenka Andrijić rođena je Zagrepčanka, pomalo i Korčulanka (na Korčuli je živjela od 1976. do 1995.) sada živi i radi u Zagrebu. Piše poeziju i prozu, duhovnu i astrološku literaturu. Objavila je više od dvadeset knjiga: pet zbirki pjesama, tri knjige priča za djecu, više astroloških knjiga, te knjige i kartice o anđelima i anđeoskim porukama. Prevodi s engleskog jezika. Urednica je u nakladničkoj kući Andrijići.

Pjesme su joj prevedene na slovenski, makedonski, talijanski, njemački i engleski jezik. Članica je Društva hrvatskih književnika i P.E.N.-a. Posljednjih petnaestak godina vodi radionice za komunikaciju s anđelima (duhovnog i terapeutskog karaktera).

Astrologija i duhovna literatura: „Ako volite", „Astološki rječnik", „Kako vole, ako vole, znakovi zodijaka", „Vrijeme anđela", „Mudrice o ženama", „Mudrice o muškarcima", „Pitaj svoje anđele - kartice", „Poštenje je vrlina, siromaštvo nije", „Kuglice od zlata - razgovori s anđelima"

Poezija i proza: „Na nebu s pogledom na more", „Ovo je čisto zemaljska stvar", „Kamo odlazi ljubav nakon što nas ubije", „Priče iz dubine: Srce plavog kita", „Priče iz dubine: Zvjezdovnica", „Priče iz dubine: Anđeli" ...

 

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –