Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Dean Savić

Organizirani kriminal : (Ne) prepoznata prijetnja

  • Nakladnik: Naklada Jesenski i Turk
  • 05/2015.
  • 302 str., meki uvez
  • ISBN 9789532226560
  • Cijena: 19.78 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Knjiga "Organizirani kriminal" istražuje uzročno-posljedičnu vezu između organiziranog kriminala u Republici Hrvatskoj i sustava zaduženog za njegovo suzbijanje. Organizirani kriminal je predstavljen i prikazan kao stvarna prijetnja javnoj i nacionalnoj sigurnosti Republike Hrvatske, koji kao takav može značajno ugroziti nacionalnu sigurnost ukoliko se borbi protiv njega ne pristupi maksimalno ozbiljno i kompetentno.

Djelo je namijenjeno stručnjacima i znanstvenicima na području sigurnosnih studija, kriminalistima, kriminolozima, pravnicima i politolozima, a zasigurno može biti zanimljiva i široj javnosti te medijima.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –