Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Hugh Laurie

Vrlo komplicirana trgovina

  • Nakladnik: Profil
  • Prijevod: Ivana Amer
  • 09/2015.
  • 316 str., meki uvez
  • ISBN 9789533134321
  • Cijena: 13.14 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Svestrani umjetnik Laurie napisao je roman o Thomasu Langu, bivšem vojniku bez cilja koji voli viski, cigarete i žene u nevolji. Netko ga unajmi da ubije bogataša kojeg on pokuša na to upozoriti. 

Pojavljuju se tu kojekakvi mračni tipovi iz M.I.6, CIA-e, trgovci oružjem, čudaci s Bliskog istoka i teroristi, a svi su istovremeno i smiješni i strašni. I imaju mnoštvo gadgeta i egzotičnog oružja...

"Vrlo komplicirana trgovina" je zabavan, duhovit, šarmantan... triler Hugha Laurieja.

***

James Hugh Calum Laurie (11. lipnja 1959.) engleski je glumac, komičar, pisac i glazbenik. Dobitnik je Reda Britanskog Carstva. Britanskoj je publici poznat po ulozi u humorističnoj seriji "Crna Guja", dok je svjetsku slavu doživio tumačeći lik Gregoryja Housea u američkoj dramskoj seriji "Dr. House".

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –