Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Barbara Kryzan-Stanojević

Hrvatsko-poljski razgovorni priručnik

  • Nakladnik: Naklada Dominović
  • 10/2015.
  • 205 str., meki uvez
  • ISBN 9789537954338
  • Cijena: 6.50 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Poljski jezik pripada skupini slavenskih jezika, odnosno, zajedno s češkim, slovačkim, gornjolužičkim i donjolužičkim te kašupskim, grupi zapadnoslavenskih jezika.

Njime kao materinskim jezikom govori oko 40 milijuna ljudi u Poljskoj te oko 15 milijuna izvan matične zemlje. Po veličini Poljska je na 9. mjestu u Europi, a po brojnosti stanovnika zauzima 6. mjesto u Europi i 34. mjesto u svijetu.

Priručnik je namijenjen svima koji žele upoznati poljski jezik te kroz uobičajene razgovorne oblike svladati osnove komunikacije na tom jeziku.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –