Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Gary Zukav

Srce duše

  • Nakladnik: Mozaik knjiga
  • 01/2016.
  • 320 str., meki uvez
  • ISBN 9789531419048
  • Cijena: 17.12 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Postati svjestan vlastitih osjećaja veliki je izazov i proces, a stvaranje autentične snage doživotan je zadatak. Međutim, korist koju ostvarujemo osvješćivanjem osjećaja veća je nego što nas većina može zamisliti – život oslobođen od prisilnih radnji, fiksacija, opsesija, stresa i ovisnosti.

"Da biste promijenili vlastiti život, morate ga prvo prihvatiti"

Rijetkom kombinacijom psihološkog uvida i duhovnosti koja je već privukla milijune čitatelja njegovim dvjema prethodnim uspješnicama ("Život duše" i "Priče duše"), nagrađivani pisac Gary Zukav udružio je snage sa svojom duhovnom partnericom Lindom Francis kako bi pomogli čitateljima razviti novu osviještenu osjećajnost koja je osnova za duhovni razvoj.

U knjizi "Srce duše" pokazali su važnost osvješćivanja osjećaja kako bi se te ideje mogle primjenjivati u svakodnevnom životu. U njoj se nalaze ilustracije, dijagrami, osnažujuće misli i primijenjena autentična snaga. Aktivnosti koje će čitatelji pronaći u ovoj knjizi, osmišljene su da im pomognu u stvaranju autentične snage.

Gary Zukav jedan je od najutjecajnijih pionira pokreta "Um, tijelo, duh" i autor četiriju uspješnica New York Timesa, među kojima su i najprodavanija "Život duše", te "Dancing Wu Li Masters" (Rasplesani Wu Li Majstori) koja je osvojila Američku književnu nagradu za znanstveno područje. Tiskano je više od šest milijuna njegovih knjiga, koje su prevedene na više od trideset dva jezika. Gary Zukav odrastao je na američkom srednjem zapadu, diplomirao je na Harvardu, a prije nego što se počeo baviti pisanjem, postao je časnik specijalnih postrojbi Američke vojske, u čijem je sastavu služio tijekom Vijetnamskog rata. Danas živi u Oregonu s duhovnom partnericom Lindom Francis.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Linda Francis, Gary Zukav - Srce duše –

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –