Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Mihaela Devescovi

Slatke strasti : Bez glutena, bez pečenja, bez šećera

  • Nakladnik: Mozaik knjiga
  • 05/2016.
  • 200 str., meki uvez
  • ISBN 9789531419673
  • Cijena: 17.12 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Želite li jesti kolače bez grižnje savjesti?

U ovoj kuharici potražite savjete kako ispravno hraniti svoje tijelo i živjeti u skladu s prirodom, a pritom ne odricati se ukusnih, ali i oku ugodnih slastica.

Autorica kuharice "Sirova hrana" Mihaela Devescovi predstavlja najnovije recepte za najslađi dio obroka – desert. Slastice koje ćete pronaći u ovoj kuharici pripravljene su bez šećera, brašna, jaja, mlijeka i margarina ili maslaca, a iznenadit ćete se kako su ukusne.

Zdrave torte i kolači pogodni su za dijabetičare, ali i sve one koji žele regulirati svoju tjelesnu težinu, imati više energije, bistriji um, osnažen duh, vedrinu i radost. Recepti za slastice opisani u knjizi "Slatke Strasti" mogli bi čak zaustaviti prijevremeno starenje vašeg tijela, te vam dati snage otjerati bolest.

“Smatram se sladokuscem, ljubiteljica sam slatkog, finog i lijepog, a ujedno i zdravog. Kad sam u kuhinji i poželim se usredotočiti i uživati pripremajući jedinstvene ručno rađene torte u pozadini slušajući muziku, osjećam se ispunjeno. Pripremanje sirovih torti i kolača prava je umjetnost; kad sam u kuhinji, osjećam se kao umjetnica.” Mihaela Devescovi

Mihaela Devescovi (Zagreb, 1980.) je po struci knjigovođa, poslovna tajnica i fotografkinja, a po vokaciji sirovojedac. Školovala se u Zagrebu i radila na različitim poslovima u knjigovodstvu i administraciji oduvijek njegujući zdrav pristup životu i ishrani. Unazad desetak godina interesira se za nove oblike prehrane koji pospješuju zdravlje, sudjeluje na brojnim radionicama, surađuje s mnogim nutricionistima i prodavaonicama zdrave hrane. Vlasnica je i urednica web stranice SirovaHrana.hr. U svojoj prvoj knjizi "Sirova hrana" opisuje koristi veganske i sirove hrane i predstavlja niz recepata popraćenih fotografijama i uputama o pripravljanju hrane, prilagođenih našem podneblju i izboru namirnica.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –