Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Ashley Spires

Veličanstveni izum

  • Nakladnik: Profil
  • Prijevod: Ozren Doležal
  • Ilustracije: Ashley Spires
  • 04/2018.
  • 30 str., meki uvez
  • ISBN 9789533136165
  • Cijena: 7.83 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Jednoga dana djevojčici je sinula predivna zamisao. Uz pomoć svoga psećeg pomoćnika izradit će VELIČANSTVEN IZUM! Točno zna kako mora izgledati. Točno zna kako mora raditi. To će za nju biti mačji kašalj! No pokazalo se da je izrada veličanstvena izuma daleko teža negoli je djevojčica pretpostavila. Mjerila je, čekićala, zatezala i namještala, bezbroj puta počinjala iznova, ali izum bi svaki put ispao loš...

Ova slikovnica prava je oda svim velikim i malim mudrim glavama i spretnim rukama. Rasplamsajte maštu mladim čitateljima i potaknite ih na vlastite izume, kreacije i učenje o inženjerstvu, matematici, tehnologiji… igrajući se. Uz inteligentan, iskren i duhovit prikaz nevolje s kojom se svi možemo poistovjetiti najnovija pripovijest Ashley Spires donosi klincima (a i roditeljima) nešto prijeko potrebno: pogled iz drugoga kuta.

Ashley Spires nagrađivana je spisateljica i ilustratorica brojnih knjiga za djecu, među kojima su Mali Saul, Larf i pustolovine Binkyja, svemirskog mačka, crtanih romana za mlađu dob.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –