Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Matt Thorne

Dijete zvijezda

  • Nakladnik: Celeber
  • Prijevod: Dragan Koruga
  • 05/2005.
  • 390, meki uvez s klapnama
  • ISBN 9536825538
  • Cijena: 19.24 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Za neke je kritičare "Dijete zvijezda" najbolja dosad objavljena knjiga Matta Thornea - osobita i stilizirana kao i njegovi najbolji raniji radovi, ali šireg dosega, zrelijeg tona, dojmljivo složene strukture i istinske psihološke dubine. Kao laureat jedne vrlo moderne vrste disfunkcije, Matt Thorne opisuje jeziv teritorij muškog sazrijevanja gnjevno, efektno i lakonski precizno. Ovaj je roman protuotrov za sve one koji se prepuštaju bilo kakvoj nostalgiji za godinama odrastanja.

Matt Thorne rođen je 1974. god. Hrvatskoj publici ponajprije je poznat kao lučonoša pokreta Novih puritanaca i kao počasni gost FAK-a. Autor je romana "Tourist" (1998.) koji je bio nominiran za Guardianovu nagradu, Eight Minutes Idle (1999.) s kojim je proširio krug svojih obožavatelja, dinamičnog i duhovitog romana "Neznanci iz snova" (Celeber, 2001.), vrlo hvaljenog romana "Tvoje slike", 2001. god. (Celeber, 2004.), te najnovijeg "Dijete zvijezda", 2003. god. (Celeber, 2005.).

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –