Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Selwyn E. Phipps

Društvo čarobnih jednoroga

  • Nakladnik: Profil
  • 02/2019.
  • 120 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789533136684
  • Cijena: 99.00 kn
  • Cijene knjiga samo su informativnog karaktera. Knjige potražite u knjižarama ili u knjižnicama.

Ovaj vizualno vrlo privlačan priručnik nekoj će djeci biti i najbolji dokaz da jednorozi doista postoje jer donosi priče o desetljećima istraživanja i proučavanja svih vrsta jednoroga i iznosi osobine i svojstva svakog od njih. Kako su nastali zlatni i srebrni jednorog? Na svijetu danas postoji sedam vrsta jednoroga: gorski dragulji, vodeni mjeseci, šumski cvjetovi, pustinjski plamičci, ledeni lutalice, olujni goniči i sjenoviti noćnici.

O svakoj od njih Selwyn E. Phipps pripovijeda kako je otkrivena, gdje živi, kako se ponaša, koje su joj osobine, kako je pronaći i jesu li ti jednorozi skloni ljudima. A kako uočiti  i doći u kontakt s jednorozima? Osoba mora biti izuzetno strpljiva i pažljiva jer i jednorozi su osjetljiva i plaha bića. Autor knjige ujedno je i stoti predsjednik Društva čarobnih jednoroga, koji je u svojoj knjizi skupio (po prvi put na jednom mjestu) sva dosadašnja saznanja o jednorozima, jer cilj je društva kojem predsjedava brinuti i čuvati jednoroge.

Tražite li, dakle, uzbudljivu priču koja bi bila i poticaj djeci da uživaju u tim divnim stvorenjima i postanu članovi Društva čarobnih jednoroga te tako zaštite ova fantastična stvorenja, ova je knjiga/priručnik upravo to. 

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –