Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Sonja Smolec

Predskazivač (projekt A.N.R.A.D.)

  • Nakladnik: Studio TiM
  • 11/2019.
  • 140 str., meki uvez
  • ISBN 9789537780760
  • Cijena: 10.62 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

"Predskazivač (projekt A.N.R.A.D.)" Sonje Smolec je znanstveno-fantastični roman koji se bavi temom zadiranja u ljudski genski kod. Radnja romana prati Ivora, mladog znanstvenika koji krajem 90-ih oboli od Alzheimerove bolesti, neposredno pred obranu doktorata.

Njegova mentorica, dr. Irena Kalinski, uporno i tvrdoglavo traži rješenje za sada neizlječivu bolest. Dana 22. siječnja 1998. pokreće kontroverzan projekt A.N.R.A.D. No, neobične se pojave počinju događati i krajem 2016. te početkom 2017., kada Ivorov sin Marko nenadano počinje predskazivati buduće događaje...

Sonja Smolec (Pula, 1953.) poznata je književnica za djecu i mlade. Između ostalih nagrada, za svoj roman "Marama s bubamarama" (Naklada Semafora, Zagreb) 2017. osvojila je nagradu "Mato Lovrak". Članica je Hrvatskog društva književnika za djecu i mlade, Društva hrvatskih književnika, Svjetske udruge suvremenih pjesnika čije je središte u grčkoj Larisi te Udruge "Jutro poezije".

Dobitnica je prestižne međunarodne nagrade za kratku priču do sto riječi na natječaju organiziranom pod pokroviteljstvom španjolske fundacije "Cesar Egido Serrano". Poezija Sonje Smolec objavljena je u brojnim domaćim i međunarodnim časopisima i zbirkama poezije, internetskim časopisima i blogovima (Švedska, Izrael, Mađarska, Nigerija, Južna Afrika, SAD, Njemačka i Kanada).

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –