Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Leonard Mlodinow

Elastičnost : Fleksibilno razmišljanje u doba promjena

  • Nakladnik: In.Tri
  • Prijevod: Ivan Kraljević
  • 11/2023.
  • 240 str., meki uvez
  • ISBN 9789538178214
  • Cijena: 15.00 eur
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

'Leonard Mlodinow autor je bestselera "Pijančev hod", "Subliminalno" i "Elastičnost". Napisao je dvije knjige sa Stephenom Hawkingom, a kasnije i hvaljene memoare pod naslovom "Stephen Hawking", o vremenu koje je proveo s proslavljenim fizičarom. Pisao je i za televiziju, uključujući nekoliko epizoda "Zvjezdanih staza: Sljedeća generacija", te pomagao Stevenu Spielbergu i Robinu Williamsu u stvaranju videoigre.

Danas je diljem svijeta u optjecaju više od milijun primjeraka njegovih knjiga. Spoj osobnih doživljaja i čvrsto utemeljenih rezultata znanstvenih istraživanja dobitna su kombinacija nečega interesantnog i nečega informativnog. A kao i uvijek u psihološkim temama, ne nedostaje ni onaj famozni treći element – wow efekt. To je najbolji pristup za popularno-znanstvene knjige, pa nije nikakvo čudo da su njegove knjige bestseleri.

Saša Ceci, iz recenzije

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –