Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Federica Bosco

Govorili su da sam preosjetljiva : Za one koji puno razmišljaju i previše brinu

  • Nakladnik: Poetika
  • Prijevod: Jelena Butković
  • 05/2021.
  • 264 str., meki uvez s klapnama
  • ISBN 9789535947998
  • Cijena: 17.12 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Osjećate promjene raspoloženja, hvatate skrivene poglede, zamjećujete nedorečenosti? Događa vam se da ušavši na nepoznato mjesto odmah osjetite da nešto nije kako valja? Imate bogat unutarnji život, tražite harmoniju, iako vas ponekad muče bujice misli? Izbjegavate koncerte i velike događaje, jer vas metež istodobno potiče i otuđuje, kao da ste u mjehuriću sapunice? Kada vidite nekoga tko se osjeća loše, odmah znate što učiniti da bi mu bilo bolje?

Ako ste na dio ovih pitanja odgovorili potvrdno, sigurno ste vrlo osjetljiva osoba i zbog toga vam je u životu ponekad znalo biti jako teško. Dosta! Upamtite da visoka osjetljivost nije slabost! Ona može biti vaša tajna snaga. Zahvaljujući tome što uspijevate „jače“ hvatati signale koje odašilje svijet, vidite da se stvarnost prelijeva u različitim bojama. Ne odbijajte ih, zaogrnite se njima, jer je biti osjetljiv prelijepo!

Upoznajte strategije koje omogućavaju da preveliku osjetljivost prekujete u životnu supersnagu, oslobodite se loših ljudi i situacija koje vas uništavaju i radujte se životu u svim duginim bojama.

Ovo je knjiga za one koji puno razmišljaju i previše brinu, također i ključ za bolje odnose s nekim bliskim tko je iznimno osjetljiv. Zahvaljujući osobnoj perspektivi čitatelj konačno može razumjeti što osjeća partner, dijete, roditelj… i pronaći odgovore na pitanja koja ga odavno muče.

Federica Bosco jedna je od najpopularnijih talijanskih spisateljica čiji romani ne silaze s vrhova top lista. "Govorili su da sam preosjetljiva" prvi je njezin publicistički naslov a preveden je na desetak jezika.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –