Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Kate Silverton

Ne postoji neposlušno dijete : Revolucionarni vodič za roditelje djece od 0 do 5 godina

  • Nakladnik: Egmont
  • Prijevod: Petra Štrok
  • 04/2022.
  • 292 str., meki uvez
  • ISBN 9789531323697
  • Cijena: 17.12 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Želite li saznati tajnu borbe protiv napada bijesa i suza, kako u nekoliko sekundi prekinuti svađu i postaviti temelje dobrog mentalnog zdravlja svog djeteta? U knjizi "Ne postoji neposlušno dijete" mama, novinarka i zagovornica dječjeg mentalnog zdravlja Kate Silverton donosi svoj revolucionarni novi pristup roditeljstvu djece mlađe od pet godina koji pomaže učiniti obiteljski (su)život puno jednostavnijim i, svakako, puno zabavnijim.

Kateine jedinstvene strategije i jednostavne tehnike omogućit će vam da s lakoćom savladate svakodnevne obiteljske izazove – i pomoći vam da uživate u najjačoj mogućoj vezi sa svojim djetetom, kako sada, tako i u godinama koje su pred vama.

Ovaj zabavan, pristupačan i mudar roditeljski vodič Kate Silverton promijenit će vaš stav o odgoju djece, s novom spoznajom da djecu mlađu od pet godina ni u kojem slučaju ne možemo okarakterizirati kao neposlušnu.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –