Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Benedict J. Groeschel

Psihologija duhovnoga razvoja

  • Nakladnik: Verbum
  • 02/2009.
  • , tvrdi uvez
  • ISBN 9789532351682
  • Cijena: 17.25 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
"Psihologija duhovnoga razvoja" jedna je od najpoznatijih religijskih knjiga posljednjih desetljeća. Spajajući u sebi stoljetno iskustvo i nauk kršćanske duhovnosti i najsuvremenije psihološke uvide i spoznaje, ova knjiga postala je klasik na području ljudskog razvoja i psihologije duhovnosti.

Gdje god se čitatelj nalazio u vlastitoj duhovnoj potrazi, sasvim sigurno će na stranicama ove knjige pronaći potporu i putokaz za daljnje koračanje prema ispunjenju za kojim svi tragaju: psihološkoj i duhovnoj zrelosti na koju su svi pozvani.

Autor knjige, Benedict J. Groeschel, CFR, poznati je duhovnik i psiholog. Ravnatelj je Ureda za duhovni razvoj nadbiskupije New York, i već dugi niz godina pruža duhovno vodstvo i psihološku pomoć mnogim ljudima. 1971. doktorirao je iz psihologije na sveučilištu Columbia i redoviti je profesor pastoralne psihologije u sjemeništu St. Joseph u njujorškoj nadbiskupiji.

Napisao je brojne knjige o duhovnom životu i pastoralnom savjetovanju: "Izlazak iz tame"(Verbum, 2005), "Praying to Our Lord Jesus Christ", "The Reform of Renewal", "Rosary: The Chain of Hope", "Still Small Voice" i dr. 1987. godine zajedno sa osmoricom braće osnovao je red franjevaca obnove, zajednicu koja slijedi kapucinsku tradiciju i propovijeda evanđeosku reformu, a osobito je aktivna u radu s beskućnicima u Bronxu.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –