Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Amanda Quick

Skandal

  • Nakladnik: Leo-commerce
  • Prijevod: Vesna Valenčić
  • 09/2010.
  • 420 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789532182729
  • Cijena: 21.24 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
S ugledom zauvijek zamrljanim mladenačkom indiskrecijom, ljupka Emily Faringdon pomirila se sa životom usidjelice, ali tada slučajno nailazi na neobičnu korespondenciju i zaljubljuje se preko glave.

Senzibilan, inteligentan i plemenit, čovjek s kojim se dopisivala kao da utjelovljuje sve o čemu je Emily ikad sanjala. Ali Simon Augustus Traherne, tajanstveni grof od Bladea, uopće nije onakav kakvim se doima.

Opsjednut mračnim, tinjajućim strastima i tragičnom tajnom duboko zakopanom duboko u duši, Blade ima cijeli London pod svojom vlašću, ali ne i Emily... nikad Emily. Jer čak i kad se predaje njegovim zavodničkim čarima, zna koji je pravi razlog za njegovo udvaranje. Također zna da mora doprijeti do srca tog zlatookog zmaja prije nego osvetnički demoni njihovih isprepletenih prošlosti unište jedinu ljubav koju je u životu upoznala...

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –