Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Jayne Ann Krentz

Obmana

  • Nakladnik: Leo-commerce
  • Prijevod: Vesna Valenčić
  • 11/2010.
  • 420 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789532182767
  • Cijena: 21.24 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Nekoć je Olympia Wingfield mogla sve vrijeme posvetiti svojoj pravoj strasti: proučavanju legendi i davno izgubljenog blaga. Ali sada, kad je morala odgajati tri paklena nećaka, rastresena ljepotica ima veoma malo vremena za istraživanja. Zato se čini veoma znakovitim kad u Olympijinu knjižnicu uđe naočit stranac i počne uvoditi red u njezin život.

Visok i tamnoput, duge razbarušene crne kose, Jared Chillhurst utjelovljenje je najegzotičnijih Olympijinih snova...smioni gusar maskiran u učitelja, čiji ukradeni poljupci i putopisne priče brzo osvajaju njezino srce. No lakovjerna će Olympia uskoro otkriti da zagonetni i zločesto senzualni gospodin Chillhurst nije siromašan tutor, već budući grof s obiljem tajni - onakvih koje će ih oboje odvesti u opasnu potragu za skrivenim bogatstvom i ljubavlju vrednijom od zlata...


***

Jayne Ann Krentz je autorica brojnih uspješnica New York Timesa. Predstavljena je u časopisima kao što su People i Entertainment Weekly, a dobro je poznata i po romanima što ih je napisala pod pseudonimima Amanda Quick i Jayne Castle. Bivša knjižničarka koja je diplomirala povijest, također je urednica nagrađene zbirke eseja "Opasni muškarci i pustolovne žene: autori ljubavnih romana o privlačnosti žanra".

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –