Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Jo Nesbø (Nesbo)

Nemeza

  • Nakladnik: Znanje
  • Prijevod: Mislav Bartulović
  • 03/2011.
  • 464 str., meki uvez
  • ISBN 9789531957960
  • Cijena: 2.64 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
U svijetu suvremenih pisaca trilera Jo Nesbø kotira sve bolje, a neki su ga čak prozvali novim Stieg Larssonom. Roman "Nemeza" fabulom prepunom obrata donosi slučaj pljačke banke snimljene sigurnosnom kamerom, a čiju misiju u hvatanju okrutnog počinitelja  preuzima detektiv Hole.

Dok mu je djevojka u Rusiji, Harry susreće staru ljubav. Odlazi k njoj na večeru i kasnije se probudi bez sjećanja na proteklih dvanaest sati. Istoga jutra ona je pronađena ustrijeljena u svome krevetu. Harryju počinju stizati prijeteće poruke. Pokušava li mu netko smjestiti zločin? U međuvremenu pljačkanje banaka nastavlja se s neviđenom okrutnošću...

 
Jo Nesbø nastavlja uspješnu priču iz serije romana o detektivu Harryju Holeu kojom je osvojio brojne književne nagrade, uključujući Stakleni ključ i nagradu Riverton.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Nemeza - Jo Nesbø –

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –