Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Jorge Bucay

Priče za razmišljanje

  • Nakladnik: Fraktura
  • Prijevod: Željka Somun
  • 06/2013.
  • 144 str., tvrdi uvez s ovitkom
  • ISBN 9789532664898
  • Cijena: 11.93 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Poznati argentinski pisac i psihoterapeut Jorge Bucay potvrdio je staru istinu da priče služe da uspavaju djecu i probude odrasle. 

A mudrost Bucayevih tekstova povezuje ljude – sve one koji su mu priče podarili, u kojem god kutku Zemlje i u kojem god stoljeću živjeli, i sve one do kojih su došle, a koji ih šalju dalje, u svijet.

"Priče za razmišljanje" novi su poziv na rast, novi poticaj za sretniji život. 

Jorge Bucay rođen je 1949. u Buenos Airesu. U tom je gradu studirao i diplomirao medicinu te se specijalizirao za područje psihičkih bolesti. Kao psihijatar i psihoterapeut isprva je radio u klinikama i ordinacijama, zatim je držao predavanja u knjižnicama, školama i kazalištima te je naposljetku stigao do radija i vlastitog programa na argentinskoj televiziji. Potom se posvetio svojoj drugoj aktivnosti, pisanju. Njegove knjige, među kojima se ističu "Ispričat ću ti priču", "Voljeti se otvorenih očiju", "Računaj na mene", "Priče za razmišljanje", "Cartas para Claudia", "Recuentos para Demián", "El Cochero" i "El Juego de los cuentos", prevedene na dvadeset četiri jezika, postale su bestseleri u više od trideset zemalja. Trenutačno živi između Buenos Airesa i Malage. Otkad više ne radi kao terapeut, vrijeme provodi u dvjema omiljenim aktivnostima: čitanju i pisanju.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –