Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Besplatne elektroničke knjige ×

Vijest • 02.02.2010.

Besplatne elektroničke knjige : 21 novi naslov i 119 tisuća čitatelja

Društvo za promicanje književnosti na novim medijima (DPKM) objavilo je na stranicama "Besplatne elektroničke knjige", tijekom 2009. godine 21 novi naslov, čime je za jedan naslov nadmašena prošlogodišnja rekordna produkcija. Čitateljima je trenutno dostupno 111 naslova.
Vijest • 17.11.2009.

Nove besplatne e-knjige : Ekran priče 01 i 02

"Besplatne elektroničke knjige” od danas su bogatije za dva nova besplatna naslova: zbornike “Ekran priče 01” i “Ekran priče 02”. Zbornici su rezultat prva dva natječaja za kratku autorsku priču "Ekran priče", kojeg su organizirali IskonInternet (današnji Net.hr) i Naklada MD davne 2002. godine...
Vijest • 25.08.2009.

Nova besplatna knjiga: poezija Tomice Bajsića

Društvo za promicanje književnosti na novim medijima (DPKM) objavilo je u okviru projekta “Besplatne elektroničke knjige” novi naslov: zbirku pjesama “Pjesme Svjetlosti i Sjene” Tomice Bajsića. Trenutno je na mrežnim stranicama projekta “Besplatne elektroničke knjige” (www.elektronickeknjige.com) dostupno 103 naslova.
Vijest • 04.06.2009.

Novi e-naslov : 'Nasumce na sunce' Zvonimira Mrkonjića

Društvo za promicanje književnosti na novim medijima (DPKM) objavilo je u okviru projekta “Besplatne elektroničke knjige” svoj novi naslov: izbor iz poezije Zvonimira Mrkonjića “Nasumce na sunce”. Izbor i pogovor potpisuje Tonko Maroević. Trenutno je na mrežnim stranicama projekta “Besplatne elektroničke knjige” dostupno rekordnih 100 naslova!
Vijest • 18.05.2009.

Besplatne elektroničke knjige : 'Kao pas' Ivane Šojat Kuči

Društvo za promicanje književnosti na novim medijima (DPKM) objavilo je u okviru projekta “Besplatne elektroničke knjige” novi naslov: zbirku priča “Kao pas” Ivane Šojat Kuči, koju je u tiskanom obliku objavilo DHK-a, ogranak Rijeka, 2006. godine. Trenutno je na mrežnim stranicama projekta “Besplatne elektroničke knjige” dostupno 99 naslova.
Vijest • 10.06.2008.

Nova besplatna knjiga: roman 'Clown' Milka Valenta

Društvo za promicanje književnosti na novim medijima (DPKM) objavilo je u okviru projekta "Besplatne elektroničke knjige" novi naslov: roman "Clown" Milka Valenta. Knjigu je 1988. godine u tiskanom obliku objavio Izdavački centar Rijeka. Trenutno je na stranicama projekta dostupno 80 naslova.
Vijest • 19.05.2008.

Nova besplatna knjiga: 'Rađanje nacije' Darka Polšeka

Društvo za promicanje književnosti na novim medijima objavilo je u okviru projekta "Besplatne elektroničke knjige" novi naslov: "Rađanje nacije" Darka Polšeka. Knjigu je 1997. godine u tiskanom obliku objavio Treći program Hrvatskog radija. Trenutno je na stranicama projekta "Besplatne elektroničke knjige" dostupno 78 naslova.
Vijest • 13.12.2007.

Nova besplatna e-knjiga : Povijest anarhizma

Na mrežnim stranicama "Besplatne elektroničke knjige" objavljen je novi naslov: “Povijest anarhizma” Maxa Nettlaua. Knjiga je objavljena u suradnji sa zagrebačkim DAF-om, unutar novoosnovane biblioteke 'ElektroDAF' u kojoj će biti reizdani DAF-ovi klasici anarhističke misli.