Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

interliber ×

Najava • 13.11.2008.

Četvrtak na Interliberu

U četvrtak, 13. studenog 2008. na Interliberu se nastavlja s aktivnostima predstavljanja knjiga i autora. Svoje će knjige predstaviti i potpisivati Vjekoslava Huljić, Ana Tajder, Goran Petercol, Branislav Glumac, Enes Kišević, Hrvoje Šalković, Darko Macan, Daniel Bele, Daniela Angelina Jelinčić, Sanja Muzaferija i Daniela Trbović.
Najava • 12.11.2008.

Srijeda na Interliberu

U srijedu, 12. studenog 2008. Interliber otvara svoja vrata. Uz knjige, očekuju vas i brojna događanja - okrugli stolovi, promocije, razgovori s piscima, književnim kritičarima, književne radionice, izložbe i dr. Od događanja u srijedu, izdvajamo promocije knjiga Milana Vukovića, Sanje Pilić, Ludwiga Bauera, Mire Simčića, Zorana Krušvara i Damira Miloša.
Najava • 08.11.2007.

Fraktura na ovogodišnjem Interliberu

Fraktura će se na ovogodišnjem Interliberu predstaviti novim knjigama ali i velikim brojem promocija novih izdanja. Danas je na programu promocija romana Bode Kirchhoffa “Šundroman”, te promocija romana Sibile Petlevski “Moj Antonio Diavolo”, a do kraja Interlibera očekuje vas još mnogo promocija i velikih popusta na stara izdanja…
Najava • 08.11.2007.

NSK na Interliberu

Nacionalna i sveučilišna knjižnica u Zagrebu, u sklopu ovogodišnja nastupa na INTERLIBERU - 30. međunarodnom sajmu knjiga i učila, predstaviti će svoje projekte: projekt 'Knjižnica otvorenih vrata - 24 sata', povratak 'prve hrvatske glagoljske početnice u domovinu' i otkrivanje 'spomen ploče hrvatskim protestantskim piscima u Bad Urachu'.
Najava • 07.11.2007.

Program predstavljanja Poljske na Interliberu

Ovogodišnja zemlja partner Interlibera, Poljska, predstaviti će se bogatim i zanimljivim programom. Ističemo dva okrugla stola: "Knjiga kao ekonomska kategorija" i "Sudbina književnih časopisa", susrete s poljskim piscima (K. Kotowska, P. Huelle, M. £awrynowicz, J. L. Wiœniewski), predstavljanje izdavačkih kuća, susret s poljskim redateljem W. Adamekom i hrvatsku premijeru filma "S@moća u Mreži".
Najava • 07.11.2007.

Profil na Interliberu

Vijest • 03.11.2005.

Paulo Coelho gostuje na Interliberu!

Paulo Coelho će po drugi put posjetiti Zagreb. Na poziv izdavačke kuće V.B.Z. ovaj će slavni pisac od 08. do 09. studenog 2005. godine po drugi put boraviti u Zagrebu kao poseban gost Zagrebačkog sajma knjiga – Interliber, prigodom kojeg će biti upriličeno potpisivanje knjiga i druženje pisca sa svojim vjernim čitateljima.