Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Književna Bookvica ×

Najava • 18.12.2014.

Bookvica u društvu Hrvoja Ivančića i Jasena Boke

Posljednja ovogodišnja Bookvica, u kojoj će putnik i pisac Hrvoje Ivančić predstaviti svoju nedavno objavljenu knjigu 'Samsara – Put na Istok', održat će se u četvrtak, 18. prosinca u splitskom klubu Quasimodo. S gostom će o sve popularnijem žanru putopisa razgovarati još jedan poznati putopisac – Jasen Boko.
Najava • 27.11.2014.

Splitska Bookvica u društvu Nore Verde

Književna večer Bookvica ugostit će novinarku i književnicu koja objavljuje pod pseudonimom Nora Verde, u četvrtak 27. studenog u splitskom klubu Quasimodo. Ona će publici predstaviti svoju posljednju objavljenu knjigu, roman 'Do isteka zaliha' a govorit će i o svojim pjesničkim početcima i novinarstvu...
Najava • 13.11.2014.

Splitska Bookvica predstavlja Zorana Pilića

U ovotjednom izdanju književnog programa Bookvica gostuje zagrebački književnik Zoran Pilić koji će publici predstaviti svoju novu knjigu, zbirku priča 'Nema slonova u Meksiku' (Fraktura, 2014.), ali i ostale dijelove svojeg književnog opusa. Pridružit će mu se i gošća iznenađenja, popularna hrvatska književnica.
Najava • 30.10.2014.

Splitska Bookvica u društvu Damira Avdića

Književna Bookvica koja se ovog četvrtka, 30. listopada održava u klubu Quasimodo, ugostit će Damira Avdića, glazbenika, pjesnika i romanopisca koji će splitskoj publici predstaviti svoj novi roman 'Ne želim da pobijedim', kao i svoj književni rad općenito. Ugostit će ga voditeljica Bookvice, Patricija Vodopija.
Najava • 23.10.2014.

Damir Pilić otvara novu sezonu splitske Bookvice

Nakon četveromjesečne ljetne stanke ovoga će četvrtka, 23. listopada započeti nova sezona književnog programa BOOKVICA u splitskom klubu Quasimodo. Novu sezonu Bookvice otvorit će splitski autor, novinar i psiholog Damir Pilić – svojim romanom o Splitu – 'Splitting : Kako sam tražio Srbe po gradu'.
Najava • 25.02.2010.

Splitska Bookvica ugošćuje Franju Janeša i njegov one-man-band 'Astridian'

Ovoga četvrtka, 25. veljače 2010. u 21 sat, književni program 'Bookvica' u splitskom klubu Quasimodo ugošćuje mladog zagrebačkog književnika Franju Janeša i njegov one-man-band "Astridian". Nakon toga sve je moguće, čitanje "Noći mrtvih živaca“, razgovor s publikom, koncert?
Najava • 15.10.2009.

Književna 'Bookvica' ugošćuje Juricu Pavičića

Ovog četvrtka, 15. listopada 2009., s početkom u 21 sat, u splitskom klubu Quasimodo kreće nova sezona književnog projekta 'Bookvica' koju će otvoriti poznati splitski književnik, kolumnist i i filmski kritičar Jurica Pavičić. On će ovoga četvrtka pročitati jednu od svojih kratkih priča, odgovarati na pitanja publike, a najsretnijem će posjetitelju darovati svoju zbirku priča "Patrola na cesti".