Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Marko Pogačar ×

Najava • 11.04.2008.

Književni petak : Na vrh jezika

Ovotjedni 'Književni petak' u znaku je poezije pa će tako biti predstavljena nova Algoritmova biblioteka "Na vrh jezika", 'specijalizirana' za objavljivanje pjesničkih zbirki. Osim Krune Lokotara, urednika biblioteke, na tribini će još govoriti i mladi pjesnici: Marija Andrijašević, Branislav Oblučar i Marko Pogačar.
Najava • 17.01.2008.

Predstavljanje zbirke 'Poslanice običnim ljudima'

U zagrebačkoj Knjižnici Ivana Gorana Kovačića, Ulica grada Vukovara 35, u četvrtak 17. siječnja 2008. u 19 i 30 održat će se predstavljanje zbirke poezije “Poslanice običnim ljudima” Marka Pogačara. Drugu knjigu pjesama Marka Pogačara, koju je nedavno objavio Algoritam, predstavit će sam autor i urednik, Kruno Lokotar.
Najava • 20.12.2007.

KaLibriranje Dalmacije

Od 20-22. prosinca 2007. u Šibeniku i Splitu održati će se prvo 'KaLibriranje Dalmacije' - turneja na kojoj će se predstaviti knjige iz Algoritmove biblioteke 'Kalibar', autora Emira Imamovića Pirkea i Zorana Tomića te autora nove Algoritmove poetske biblioteke 'Na vrh jezika', Olje Savičević Ivančević i Marka Pogačara.
Vijest • 12.12.2007.

Prvo kolo Algoritamove biblioteke poezije 'Na vrh jezika'

Ovih dana, iz tiska izlazi prvo kolo Algoritamove novoustanovljene biblioteke poezije 'Na vrh jezika', u kojoj će svjetlost dana ugledati zbirke poezije: «Poslanice običnim ljudima», Marka Pogačara, «Kućna pravila», Olje Savičević Ivančević i «Slavlje na pučini», Ljube Lozančić.
Najava • 06.11.2006.

Nasmijati psa i Pijavice nad Santa Cruzom

U ponedjeljak 6. studenoga 2006. u 12 sati u Velikoj dvorani Palače Matice hrvatske, Matičina 2, Zagreb, bit će predstavljene knjige pobjednice nagradnog natječaja za prozne i poetske rukopise autora do 35 godina starosti, provedenog u organizaciji Vijenca, novina za kulturu MH-a i AGM-a: zbirka priča "Nasmijati psa" Olje Savičević Ivančević i "Pijavice nad Santa Cruzom" Marka Pogačara.