Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Novozagrebačka tribina ×

Najava • 23.02.2017.

Novozagrebačka tribina : Slobodan Šnajder

Novozagrebačka tribina u Knjižnici Vjekoslava Majera predstavit će Slobodana Šnajdera i njegov višenagrađivani roman 'Doba mjedi'. Tribina koju vodi Maja Hrgović, održat će se u četvrtak 23. veljače na adresi Meštrovićev trg 1g.
Najava • 29.09.2016.

Novozagrebačka tribina: Vitomira Lončar, Helena Predojević i Maja Hrgović

Na svom zadnjem javnom nastupu u Hrvatskoj prije preseljenja u Kinu, Vitomira Lončar predstavit će svoju knjigu Slamka spasa - 4. knjiga (2016). O svom doživljaju Kine govorit će i Maja Hrgović koja je u toj dalekoj zemlji imala premijeru svoje predstave za djecu. S putovanja po Kini, Helena Predojević izložit će svoje fotografije.
Najava • 18.05.2016.

Novozagrebačka tribina : Ferić, Radaković, Pogačnik

Knjižnica Vjekoslava Majera poziva vas na Novozagrebačku tribinu i predstavljanje romana koji su obilježili 2015. godinu. U srijedu 18. svibnja na Meštrovićevom trg gostuju Zoran Ferić i Borivoj Radaković, a njihove nove knjige predstavit će voditeljica tribine Jagna Pogačnik.
Najava • 25.02.2016.

Novozagrebačka tribina : Marina Vujčić

Na Novozagrebačkoj tribini u četvrtak 25. veljače gostuje Marina Vujčić. Povod je gostovanju predstavljanje njezina pobjedničkog romana 'Susjed', književne nagrade V.B.Z.-a & Tisak medije. Cjelokupni književni opus uz autoricu predstavit će Maja Hrgović.
Najava • 21.05.2015.

Novozagrebačka tribina : Edo Popović

Na Novozagrebačkoj tribini u Knjižnici Vjekoslava Majera u Zapruđu, u četvrtak 21. svibnja gostuje Edo Popović. Njegov najnoviji roman 'Mjesečev meridijan' predstavit će Maja Hrgović i Gordana Farkaš Sfeci.