Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Pavao Pavličić ×

Najava • 15.11.2009.

Nedjelja na Interliberu

I posljednji dan ovogodišnjeg Interlibera posjetiteljima će, uz brojne popuste i pune vrećice knjiga, donijeti iznenađenja u vidu gostovanja autora. Svi zainteresirani moći će se podružiti i popričati s domaćim autorima velikog formata, Pavlom Pavličićem, Goranom Tribusonom, Mirom Gavranom i Mirjanom Krizmanić.
Najava • 25.01.2008.

Pavao Pavličić gostuje u Čazmi

U petak, 25. siječnja 2008., u Gradskoj knjižnici Slavka Kolara u Čazmi (Alojza Vulinca 3) organizira se književni susret sa Pavlom Pavličićem, jednim od najčitanijih i najproduktivnijih književnika suvremene hrvatske književne scene. Susret i druženje s autorom započinje u 19 sati.
Najava • 19.06.2006.

Uspomene s ruba potkove

U ponedjeljak 19. lipnja 2006. u 12 sati održati će se promocija nove knjige iz Profilove biblioteke 'Biografije i dnevnici' -"Na rubu potkove : Uspomene" , akademika Nikole Batušića. U ovoj je knjizi Nikola Batušić evocirao niz uspomena na ljude i događaje koji su mu se od ratnih dana četrdesetih godina prošloga stoljeća, pa sve do njegovih zrelih godina neizbrisivo usjekli u pamćenje... susreti s...
Najava • 19.05.2006.

Petak, 19.05. na 3. Zagrebačkom sajmu knjiga

Na današnjim događanjima na 3. Zagrebačkom sajmu knjiga predstavljaju se: Vedrana Rudan ("Crnci u Firenci"), Sanja Pilić ("Stigao je brat "), Sonja Zubović ("Dobri zmaj Zumi "), Kašmir Huseinović ("Boris Sveznalica"), Matica hrvatska: knjiga ""Hrvatska politika u XX. Stoljeću", Slobodan Novković ("Titanic - Hrvati u katastrofi stoljeća") i Pavao Pavličić ("Sabrane kriminalističke priče").