Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Planetopija ×

Najava • 21.04.2011.

Promocija knjige dr. Joachima Bauera 'Pamćenje tijela'

U četvrtak, 21. travnja s početkom u 19 sati Planetopija organizira promociju knjige dr. Joachima Bauera "Pamćenje tijela", djela koje je u Njemačkoj doživjelo čak 15 izdanja. O knjizi će govoriti dr. Ljiljana Bastaić, psihijatrica i psihoterapeutkinja i Danijela Duvnjak, urednica knjige.
Vijest • 12.04.2011.

Planetopija objavila i predstavila '7 mitova o ljubavi' Mikea Georgea

O ljubavi, emocionalnim zabludama, mitovima o sreći, ljubavi kao temi relevantnoj za čovjeka 21. stoljeća te mnogim drugim zanimljivim temama piše Mike George, autor bestselera, duhovni učitelj, life-coach, trener ... čiju je knjigu "7 mitova o ljubavi" upravo objavila i predstavila nakladnička kuća Planetopija.
Najava • 24.03.2011.

Planetopija predstavlja 'Put srca' Sonie Choquette

U četvrtak, 24. ožujka, Planetopija vas poziva na promociju knjige Sonie Choquette "Put srca - univerzalna načela kreativnosti pomoću kojih ćete ostvariti svoje želje". Gdje i kada? Makronova, Ilica 72/I, s početkom u 19 sati, a ulaz je slobodan.
Vijest • 30.10.2008.

Planetopija objavila ‘Transurfing 2’

Nakon što je proljetos objavljena knjiga “Transurfing 1 : Prostranstvo varijanti” ruskog fizičara Vadim Zeland vrlo dobro prihvaćena od hrvatskih čitatelja, Planetopija je upravo objavila i drugi svezak iz trilogije - “Transurfing 2 : Šum jutarnjih zvijezda” koji vodi korak dalje u korištenju ove moćne tehnike za upravljanje stvarnošću.
Vijest • 23.10.2008.

Planetopija objavila knjigu Natalie Angier koja slavi žensko tijelo

Nakladnička kuća Planetopija objavila je knjigu "Žena : intimna geografija" dobitnice Pulitzerove nagrade Natalie Angier. Riječ je o djelu napisanom "u slavu ženskoga tijela - njegove anatomije, kemije, evolucije i njegova veselja", u kojem autorica opisuje eksplicitno, duhovito i nadahnuto sve ono što čini ženu...