Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Planetopija ×

Najava • 15.09.2011.

Slatka i slana zimnica na potpuno prirodan način - 'Zimnica' Tončike Cukrov

Kako pripremiti domaću slatku i slanu zimnicu na potpuno prirodan način pokazat će vam Tončika Cukrov, vrsna majstorica prirodne kuhinje na promociji svoje nove kuharice „Zimnica“ (Planetopija, 2011). Promocija će se održati u četvrtak 15. rujna u 19 sati u Makronovi u Zagrebu. Ulaz slobodan!
Vijest • 05.05.2011.

Objavljena autobiografija Nicka Vujicica 'Život bez ograničenja'

Nakladnička kuća Planetopija objavila je autobiografiju Nicka Vujicica, čovjeka rođenog bez ruku i nogu koji je uspio nadvladati svoja ograničenja i postati međunarodno priznat i poznat motivacijski govornik. U knjizi Nick iskreno progovara o svim poteškoćama te kako je, unatoč svoj boli i poniženjima, uspio nadići svoj hendikep i ostvariti ne samo samostalan nego i ispunjen život.
Najava • 21.04.2011.

Promocija knjige dr. Joachima Bauera 'Pamćenje tijela'

U četvrtak, 21. travnja s početkom u 19 sati Planetopija organizira promociju knjige dr. Joachima Bauera "Pamćenje tijela", djela koje je u Njemačkoj doživjelo čak 15 izdanja. O knjizi će govoriti dr. Ljiljana Bastaić, psihijatrica i psihoterapeutkinja i Danijela Duvnjak, urednica knjige.
Vijest • 12.04.2011.

Planetopija objavila i predstavila '7 mitova o ljubavi' Mikea Georgea

O ljubavi, emocionalnim zabludama, mitovima o sreći, ljubavi kao temi relevantnoj za čovjeka 21. stoljeća te mnogim drugim zanimljivim temama piše Mike George, autor bestselera, duhovni učitelj, life-coach, trener ... čiju je knjigu "7 mitova o ljubavi" upravo objavila i predstavila nakladnička kuća Planetopija.
Najava • 24.03.2011.

Planetopija predstavlja 'Put srca' Sonie Choquette

U četvrtak, 24. ožujka, Planetopija vas poziva na promociju knjige Sonie Choquette "Put srca - univerzalna načela kreativnosti pomoću kojih ćete ostvariti svoje želje". Gdje i kada? Makronova, Ilica 72/I, s početkom u 19 sati, a ulaz je slobodan.
Najava • 23.09.2006.

Svečano otvorenje knjižare Planetopija

U subotu, 23. rujna 2006. u 12 sati održati će se svečano otvorenje prve specijalizirane knjižare za ljepotu uma, duha i tijela u gradu. Radi se o knjižari Planetopija, knjižari u kojoj možete naći sve moguće knjige s temama osobnog razvoja, zdravih stilova življenja, zaštite okoliša, prirodne prehrane, globalnih kretanja, holističkog pristupa zdravlju i ljepoti i duhovnosti. Posjetite Ilicu 72 i u...
Najava • 21.09.2006.

Mirisi i okusi Makronove : Alge

Prva učiteljica prirodne prehrane u Hrvatskoj Jadranka Boban Pejić te nakladnička kuća Planetopija pozivaju vas na nastavak kulinarskih priča na promociji nove knjige u biblioteci Mirisi i okusi Makronove: "Alge", koja će se održati u u četvrtak, 21. rujna 2006. u 19:00 sati u Makronova centru, Ilica 72/1, Zagreb. Dođite i kušajte slasna jela od algi koje će autorica pripremiti za vas!