Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Prozak ×

Vijest • 18.03.2015.

Dobitnici nagrade Prozak i Na vrh jezika za 2014. godinu

Nagrade za rukopise autora do 35 godina 'Na vrh jezika' za poeziju i 'Prozak' za prozu, koje organiziraju Algoritam i Zarez, a dodjeljuje žiri u sastavu: Olja Savičević Ivančević, Marko Pogačar i Kruno Lokotar, dobili su Ružica Aščić i Darko Šeparović.
Najava • 06.11.2013.

Predstavljanje dobitnika nagrade Prozak i Na vrh jezika 2.

Predstavljanje knjiga Envera Krivca i Filipa Žganjara, dobitnika Nagrada Prozak i Na vrh jezika, održat će se u srijedu 6. studenoga u caffe baru U dvorištu. Tim povodom će se održati i mala diskusija na temu medija i kulture u kojoj će sudjelovati Koraljka Kirinčić i Zdravko Zima.
Najava • 02.07.2013.

Predstavljanje dobitnika nagrade Prozak i Na vrh jezika

U utorak, 2. srpnja na festivalu Park In Zagreb, u Centru mladih Ribnjak, održat će se predstavljanje dobitnika nagrade Prozak i Na vrh jezika za 2011. i  2012. godinu. Predstavit će se Enver Krivac i Filip Žganjar, te Marko Gregur i Luka Mavretić. Vode Marko Pogačar i Kruno Lokotar.
Najava • 19.03.2012.

Dodjela nagrada' Prozak' i 'Na vrh jezika'

U ponedjeljak 19. ožujka u zagrebačkom Kinu Europa (I. kat) u organizaciji Algoritma održat će se dodjela nagrada i predstavljanje knjiga pobjednika natječaja "Prozak“ i "Na vrh jezika“, pjesničko-prozni mini maraton dosadašnjih prisutnih dobitnik/ca, proglašenje i predstavljanje dobitnik/ca Nagrada za godinu 2011.! & retroaktivnu dodjelu nagrada svima koji su ih do sada dobili.
Vijest • 02.03.2011.

Tei Tulić nagrada 'Prozak' a Mariju Glavašu nagrada 'Na vrh jezika' za 2010.

Žiri u sastavu Olja Savičević Ivančević, Marko Pogačar i Kruno Lokotar nagradu "Prozak" za najbolji prozni rukopis autorice/autora do 35 godina dodijelio je Tei Tulić za rukopis romana radnog naslova "Soba za rakove", a nagradu za poeziju "Na vrh jezika" zaslužio je Marijo Glavaš.