Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Revija malih književnosti ×

Najava • 06.10.2009.

Revija malih književnosti u Booksi : književna scena Srbije

U utorak, 6. listopada 2009. u 19 sati, u Booksi u Zagrebu započinje književni festival 'Revija malih književnosti', na kojoj će se nakon Bosne i Hercegovine, Slovenije, Crne Gore i Bugarske, predstaviti književna scena Srbije. Književni kritičar Teofil Pančić odabrao je osmero prozaista, pjesnika i pjesnikinja koji će od 6. do 10. listopada gostovati u Zagrebu, Rijeci, Zadru i Dubrovniku.
Najava • 09.10.2008.

Revija malih književnosti u Rijeci

Revija malih književnosti se na kratko seli u Rijeku, gdje će u četvrtak, 9. listopada 2008. u 19 sati nastupiti u riječkom klubu Molekula. Riječkoj će se publici predstaviti bugarski pisci: Angel Igov, Emanuil A. Vidinski, Jana Bukova, Silvija Tomova, Kamelija Spasova, Marija Kalinova, Marin Bodakov, Nadežda Radulova, Marica Kolčeva i Mira Duškova.
Najava • 07.10.2008.

Otvorenje Revije malih književnosti

Otvorenje četvrte Booksine Revije malih književnosti održat će se u utorak, 7. listopada u 20 sati u književnom klubu Booksa u Zagrebu. Na ovogodišnjoj Reviji zemlja partner je Bugarska a reviju će otvoriti tri književnika: Angel Igov, Emanuil A. Vidinski i Marin Bodakov. Program se nastavlja u srijedu kada će nastupiti Jana Bukova, Silvija Tomova, Marija Kalinova i Kamelija Spasova.
Najava • 07.10.2008.

Revija malih književnosti

Od 7. do 10. listopada 2008. u Zagrebu se održava četvrta po redu Booksina ‘Revija malih književnosti’ koja ove godine predstavlja književnu scenu Bugarske. ‘Revija malih književnosti’ književni je festival kojem je cilj predstaviti mlađu generaciju književnika iz zemalja regije koji do sad nisu prevođeni i objavljivani u Hrvatskoj.
Najava • 20.11.2007.

Revija malih književnosti

Od 20. do 23. studenog 2007. u književnom klubu Booksa u Zagrebu održati će se treća 'Revija malih književnosti' na kojoj će se predstaviti sedam mladih književnika iz Crne Gore. U sklopu 'Revije' održati će se i tri književne večeri s pozvanim gostima te dvije javne tribine na temu „Književne suradnje između Crne Gore i Hrvatske" te „Mlade crnogorske književnosti".