Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Sanja Baković ×

Najava • 21.09.2017.

Književni festival u Zadru: KaLibar bestiVal 2017.

Peto izdanje zadarskog književnog festivala KaLibar bestiVal održat će se od 21. do 23. rujna na dvije gradske lokacije. Na Festivalu će se predstaviti Boris Rašeta, Sanja Baković, Željka Horvat Čeč, Nada Topić, Martina Vidaić, Ivica Jakšić Čokrić Puko, Ivica Prtenjača i dr. Svoj nastup najavila je i Udruga DADAnti iz Splita a na pomolu je i zadarsko izdanje Spikigina.
Najava • 09.09.2017.

Sanja Baković gostuje na tribini Jutro poezije

Na tribini 'Jutro poezije' gostuje Sanja Baković. Tribina će se održati u subotu 9. rujna u okrilju stare zagrebačke krčme 'Pod starim krovovima'. Voditelji i moderator je Robert Roklicer.
Najava • 01.06.2017.

KVARTal : Zajec, Matko Turčinović, Baković

U zagrebačkoj Knjižnici Vladimira Nazora održat će se kvartovski pjesnički susret - KVARTal na kojem će nastupiti pjesnici mjeseca – svibnja, lipnja i srpnja: Tomislav Zajec, Tihomir Matko Turčinović i Sanja Baković. Oni će problematizirati pitanja razumijevanja i opstanka poezije, kao i međusobnog razumijevanja pjesnika.
Najava • 28.03.2017.

Poezija u dvorištu : Sanja Baković

Gošća Poezije u dvorištu koja će se održati u utorak 28. ožujka u zagrebačkom Caféu u dvorištu je – pjesnikinja Sanja Baković. Voditelji programa su Branko Čegec i Miroslav Mićanović.
Najava • 08.10.2016.

Stihovnicom Siska plovi Sanja Baković

Glavna gošća Stihovnice Siska u subotu 8. listopada je Sanja Baković, zapažena i već u velikoj mjeri formirana pjesnikinja mlađe generacije. Predstavit će se njezina premijerna zbirka poezije 'Plovna mjesta'. U drugom dijelu večeri, svoje će stihove publici čitati i svi ostali zainteresirani pjesnici.