Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Sanja Pilić ×

Najava • 22.09.2014.

Tribina u gostima : Sanja Pilić

Druga Tribina u gostima koja dovodi književnike u ustanove čiji štićenici nisu u prilici posjećivati književna zbivanja dogodit će se u ponedjeljak, 22. rujna u Radnom centru i Virtualnoj radionici URIHO u Zagrebu. S polaznicima Radnog centra i Virtualne radionice URIHO susrest će se književnica Sanja Pilić.
Najava • 14.11.2008.

Petak na Interliberu..

Petak na Interliberu donosi brojna događanja od kojih izdvajamo dodjelu nagrade ‘LICE KNJIGE’, likovne, strip i ekološke radionice, te nezaobilazna predstavljanja knjiga i autora. Svoje će knjige predstaviti i potpisivati: Aleksandra Kardum, Zvonko Todorovski, Josip Mlakić, Srećko Horvat, Mile Stojić, Lana Bitenc, Andrija Škare, Sanja Pilić i Ante Krstulović, te strani pisci Katarzyna Kotowska,...
Vijest • 10.06.2008.

Ðurđica Stuhlreiter i Sanja Pilić dobitnice nagrade 'Mato Lovrak'

U sklopu programa 21. ‘Lovrakovih dana kulture' dodijeljene su nagrade za najbolji dječji roman objavljen u prošloj godini.  Književnom nagradom "Mato Lovrak", za najbolji roman za djecu i mladež objavljen u 2007. godini, nagrađena su dva romana - roman "Što mi se to događa" Sanje Pilić i roman "Juma" Ðurđice Stuhlreiter.
Najava • 22.05.2008.

Sanja Pilić u Osnovnim školama I. Meštrovića i A. Stepinca u Zagrebu

U četvrtak, 22. svibnja 2008. u 13 sati, u Osnovnim školama Ivana Meštrovića i Alojzija Stepinca u Zagrebu, gostovati će poznata književnica Sanja Pilić, koja će s klincima pričati o knjigama! Zašto su knjige korisne, zašto su zanimljive i što je to zbog čega knjige vode u svijet mašte?
Najava • 22.11.2007.

Književna tribina : O knjigama sve najbolje

Centar za kulturu Trešnjevka organizira književnu tribinu pod nazivom: «O KNJIGAMA SVE NAJBOLJE» na kojoj će gostovati spisateljica za djecu Sanja Pilić. Tribina će se održati u Knjižnici «Voltino» (Dragutina Golika 36 ), u četvrtak, 22.11.2007. s početkom u 17.00 sati.