Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

V.B.Z. književna nagrada za najbolji neobjavljeni roman ×

Vijest • 04.11.2016.

Lada Vukić i Ivica Ivanišević pobjednici V.B.Z. i Tisak media književne nagrade

Ovogodišnjim dobitnicima V.B.Z. i Tisak media književne nagrade za najbolji neobjavljeni roman proglašeni su Lada Vukić za roman "Specijalna potreba" i Ivica Ivanišević za roman "Knjiga žalbe".
Najava • 03.11.2016.

Proglašenje dobitnika i svečana dodjela V.B.Z. i Tisak media književne nagrade 2016.

U četvrtak 3. studenoga saznajemo ovogodišnjeg dobitnika V.B.Z. i Tisak media književne nagrade za najbolji neobjavljeni roman 2016. godine. Osim novčane nagrade od sto tisuća kuna i prava na objavu književnog djela, dobitnik po prvi put dobiva i skulpturu Nagrade, rad poznatog umjetnika i glazbenika Ivice Propadala.
Vijest • 20.10.2016.

Finalisti V.B.Z. i Tisak media nagrade 2016.

Žiri V.B.Z. i Tisak media nagrade za najbolji neobjavljeni roman 2016. godine odabrao je 6 rukopisa koji se nalaze u finalu nagrade. Pobjednika saznajemo na svečanoj dodjeli nagrade 3. studenog u klubu Opera u Zagrebu.
Vijest • 11.10.2016.

12 rukopisa u polufinalu V.B.Z. i Tisak media nagrade za najbolji neobjavljeni roman 2016.

Na natječaj V.B.Z. i Tisak media nagrade za najbolji neobjavljeni roman 2016. pristigao je 91 rukopis koji konkurira za nagradu od sto tisuća kuna. Žiri u sastavu Zoran Ferić (predsjednik žirija), Strahimir Primorac, Jagna Pogačnik, Drago Glamuzina i Mile Stojić izabrao je 12 polufinalista ovogodišnje nagrade.
Vijest • 04.07.2016.

Rok za natječaj za V.B.Z. i Tisak media nagradu bliži se kraju

Još samo desetak dana ostalo je do zaključenja ovogodišnjeg natječaja za V.B.Z. i Tisak media nagradu za najbolji neobjavljeni roman. Do 15. srpnja svi autori koji žele objaviti roman, pozvani su da pošalju svoje rukopise na adresu izdavačke kuće V.B.Z. i time konkuriraju za nagradu vrijednu sto tisuća kuna.
Vijest • 10.07.2015.

Bliži se zadnji rok za prijave na V.B.Z & Tisak media natječaj

Do kraja V.B.Z & Tisak media natječaja za najbolji neobjavljeni roman preostalo je još samo tjedan dana. Pozivaju se autori iz regije da do 15. srpnja pošalju svoje rukopise i osvoje ovu vrijednu nagradu.
Vijest • 29.04.2015.

V.B.Z. ponovno raspisuje natječaj za najbolji neobjavljeni roman

Izdavačka kuća V.B.Z. dvanaesti put raspisuje javni natječaj za književnu nagradu za najbolji neobjavljeni roman godine. Autoru najboljeg romana biti će uručena novčana nagrada u bruto iznosu od 100.000,00 kuna.