Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Zagreb Book Festival ×

Najava • 26.05.2017.

Promocija autobiografije 'Opseg otpora' Nede Mirande Blažević-Krietzman

Promocija autobiografije 'Opseg otpora' književnice, slikarice, kiparice i fotografkinje Nede Mirande Blažević-Krietzman održat će se na Zagreb Book Festivalu u petak 26. svibnja na Ljetnoj pozornici Muzeja za umjetnost i obrt. Uz autoricu o knjizi će govoriti Dunja Detoni Dujmić i Seid Serdarević.
Najava • 23.05.2017.

Otkrijte Zagreb kroz oči austrijskog pisca Karla-Markusa Gaußa

Austrijski pisac Karl-Markus Gauß, jedan od najboljih poznavatelja društvenih, kulturnih i književnih prilika Srednje Europe, predstavit će svoju knjigu 'Oči Zagreba' na Zagreb Book Festivalu u utorak 23. svibnja u razgovoru s urednikom Seidom Serdarevićem. Pridružite se šetnji gradom uz razgovor s autorom, uz simultani prijevod s njemačkog.
Najava • 22.05.2017.

Treći Zagreb Book Festival predstavlja Austriju (tema fragilnost)

Treći Zagreb Book Festival održat će se od 22. do 28. svibnja u Muzeju za umjetnost i obrt. Kroz aktualne i važne teme hrvatskoj će publici približiti austrijsku književnost, film, glazbu i društvenu klimu. U sklopu Festivala bit će prikazana tri filma i održana četiri koncerta a u prodaji će biti ponuđeno više od 5000 naslova po popularnim cijenama.
Najava • 21.05.2016.

Zagreb Book Festival : Program preko vikenda

I posljednja dva dana Zagreb Book Festivala 2016. očekuje vas bogat program: sudjeluju (između ostalih) David Park, Eoin Colfer, Veljko Barbieri, Carl-Johan Vallgren, Edo Popović, Jasna Jasna Žmak i drugi.
Najava • 20.05.2016.

Zagreb Book Festival : Valent, Nuhanović, Park

U petak, 20. svibnja na Zagreb Book Festivalu očekuje vas program za najmlađe uz predstavljanje autora Svebora Vidmara, dok će se u poslijepodnevnim satima održati tribina o irskoj borbi za neovisnost te predstavljanje novih knjiga Milka Valenta i Gordana Nuhanovića. U večernjem programu gostuje renomirani irski autor David Park.
Vijest • 06.05.2016.

Što nam donosi Zagreb Book Festival 2016.

Zagreb Book Festival će od 16. do 22. svibnja u zagrebačkom Muzeju za umjetnost i obrt predstaviti Irsku - obećanu zemlju.
Najava • 24.05.2015.

Promocijom romana 'Olivino nasljeđe' Alide Bremer završava program Zagreb Book Festivala

U nedjelju 24. svibnja u 19.30 sati promocijom romana "Olivino nasljeđe" prevoditeljice, urednice i promotorice hrvatske književnosti Alide Bremer završit će program posljednje večeri Zagreb Book Festivala.