Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Zagreb Book Festival ×

Vijest • 22.05.2015.

Josip Mlakić i Hrvoje Šalković dobitnici nagrada za najbolji krimić u biblioteci Balkan Noir

Najboljim domaćim krimićem po izboru publike proglašen je roman 'Valcer protiv Eintrachta' Hrvoja Šalkovića, dok je roman 'Božji gnjev' Josipa Mlakića proglašen najboljim krimi romanom po izboru žirija.
Najava • 22.05.2015.

Dodjela nagrade za najbolji krimić objavljen u biblioteci Balkan Noir

Dodjela nagrade za najbolji krimić objavljen u biblioteci Balkan Noir održat će se na Zagreb Book Festivalu, u petak 22. svibnja u Muzeju za umjetnost i obrt.
Najava • 18.05.2015.

Zagreb Book Festival : Dječji program

Uz četiri promocije na kojima će se predstaviti popularni i omiljeni švedski i domaći književnici te ilustratori, svakodnevno će se odvijati i kreativne radionice za djecu.
Najava • 19.05.2015.

ZBF : Tribine koje propituju kriminalistički roman nekad i danas

U sklopu Zagreb Book Festivala održat će se i nekoliko tribina koje će propitivati važna pitanja vezana uz temu Festivala – kriminalistički roman nekad i danas.
Najava • 18.05.2015.

Domaći autori na Zagreb Book Festivalu

Zagreb Book Festival će u svojem premijernom izdanju od 18. do 24. svibnja u zagrebačkom Muzeju za umjetnost i obrt okupiti tridesetak domaćih i inozemnih autora, s fokusom na švedsku književnost i krimiće. Ukratko o domaćim gostima Festivala i njihovim knjigama pročitajte u nastavku.
Najava • 19.05.2015.

Sven Nordqvist na Zagreb Book Festivalu

Sven Nordqvist, švedski švedski autor i ilustrator dječjih knjiga najpoznatiji po dogodovštinama Pettsona i Findusa koje su prevedene na pedeset jezika i diljem svijeta doživljavaju neprestana reizdanja, gostuje na Zagreb Book Festivalu.
Najava • 18.05.2015.

Svečano otvorenje Zagreb Book Festivala

Svečano otvorenje Zagreb Book Festivala održat će se u ponedjeljak 18. svibnja u 18 sati u Atriju Muzeja za umjetnost i obrt u Zagrebu.