Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Najava ×

Najava • 22.05.2006.

Gostovanje Stuarta Sima

U ponedjeljak, 22. 05, i u utorak, 23. 05, u organizaciji izdavačke kuće Planetopija u Zagrebu gostuje Stuart Sim, uvaženi profesor, predavač i autor uspješnice "Svijet fundamentalizma : Novo mračno doba dogme". Sim će prilikom gostovanja predstaviti knjigu te održati predavanje "O fundamentalizmu i sličnim temama". Stuart Sim je sveučilišni profesor na sveučilištu Sunderland. Napisao je ili uredio...
Najava • 20.05.2014.

Predstavljanje knjige 'Tinejdžeri - Praktični vodič za roditelje'

Predstavljanje knjige 'Tinejdžeri - Praktični vodič za roditelje' autorice Ane Kandare Šoljaga održat će se u četvrtak 22. svibnja u prostorijama Knjižnice Bogdana Ogrizovića u Zagrebu. Knjigu će uz autoricu predstaviti psihologinja Majda Rijavec, Silvia Sinković i Nataša Pejić.
Najava • 03.11.2011.

Međunarodni sajam knjiga Interliber 2011. od 8. do 13. studenoga

Ovogodišnji međunarodni sajam knjiga i učila Interliber 2011. održava se od 8. do 13. studenoga pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva kulture Republike Hrvatske, a nakladnici iz Hrvatske, Austrije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Njemačke, Rumunjske, Sjedinjenih Američkih Država, Srbije i Velike Britanije izložit će svoje knjige u 5. i 6. paviljonu Zagrebačkoga velesajma.
Najava • 09.09.2010.

Novi animirani multimedijski projekt Bulaja naklade - 'Mice'

Novi animirani multimedijski projekt Bulaja naklade "Mice" (The Cat Time Stories) predstavit će se na najvažnijem europskom koprodukcijskom skupu "Cartoon Forum". Ovim projektom Bulaja naklada nastavlja tradiciju prevođenja nekog djela iz hrvatske književnosti u nove forme.
Najava • 09.09.2010.

Nova školska godina u Centru za kreativno pisanje!

Centar za kreativno pisanje poziva vas da započnete školsku godinu tako što ćete se latiti posla i sve one krasne misli i ideje koje potajice čuvate u glavi, staviti na papir. Uz već stare i prokušane radionice kratke priče, romana, drame... iskušajte i nove - novinsku radionicu i radionicu uređivanja časopisa!
Najava • 28.02.2008.

Zagrijavanje veljača!

Najava • 28.04.2009.

Tribina Javna riječ : 'Što će nam časopisi za kulturu?'

Hrvatski centar P.E.N.-a poziva vas da aktivno sudjelujete na tribini 'Što će nam časopisi za kulturu?', prvoj tribini iz ciklusa 'Javna riječ' koja će u centar interesa staviti pitanje (ne)postojanja časopisa za kulturu u našem medijskom prostoru. Tribina će se održati u srijedu, 29. travnja 2009., u 19 sati u Basaričekovoj 24, Zagreb.
Najava • 08.11.2011.

Program predstavljanja V.B.Z.-a na Interliberu

Program predstavljanja novih izdanja V.B.Z.-a na zagrebačkom "Interliberu" otvara u utorak susret s autorom i potpisivanje knjiga Dimitrija Popovića "Smrt Danila Kiša", a u idućim danima slijede promocije knjiga "Pobunite se!" & "Ispod stola", "Uglavnom su me voljele starije gospođe", "Metatajna" i dr., kao i tematske tribine.