Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Zagreb Book Festival

Kriminalno dobre knjige! 18. – 24. 05. 2015. MUZEJ ZA UMJETNOST I OBRT
Najava • 24.05.2015.

Promocijom romana 'Olivino nasljeđe' Alide Bremer završava program Zagreb Book Festivala

U nedjelju 24. svibnja u 19.30 sati u Muzeju za umjetnost i obrt promocijom romana "Olivino nasljeđe" prevoditeljice, urednice i promotorice hrvatske književnosti Alide Bremer završit će program posljednje večeri Zagreb Book Festivala.

– Biblioteka Balkan Noir - 1. kolo –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige
Najava • 19.05.2015.

ZBF : Tribine koje propituju kriminalistički roman nekad i danas

U sklopu Zagreb Book Festivala održat će se i nekoliko tribina koje će propitivati važna pitanja vezana uz temu Festivala – kriminalistički roman nekad i danas.
Najava • 18.05.2015.

Zagreb Book Festival : Dječji program

Uz četiri promocije na kojima će se predstaviti popularni i omiljeni švedski i domaći književnici te ilustratori, svakodnevno će se odvijati i kreativne radionice za djecu.

– Autori na Zagreb Book Festivalu 2015. –

Prethodna Slijedeća
Vidi sve knjige

– Zagreb Book Festival: Ece Temelkuran –

Ece Temelkuran: Žene koje pušu u čvorove

U petak, 22. svibnja na Zagreb Book Festivalu gostuje jedna od najpoznatijih turskih književnica, novinarki i političkih komentatorica, Ece Temelkuran. Za svog drugog gotovanja u Zagrebu predstavit će svoju novi roman 'Žene koje pušu u čvorove'.
Najava • 20.05.2015.

Ulf Stark na Zagreb Book Festivalu

U srijedu 20. svibnja na Zagreb Book Festivalu gostuje Ulf Stark, jedan je od najpoznatijih suvremenih švedskih pisaca, autor brojnih slikovnica i romana za mlade koji će predstaviti svoju nagrađivanu knjigu 'Luđaci i bezveznjaci'.
Najava • 21.05.2015.

Zagreb Book Festival: Kristina Ohlsson

U četvrtak 21. svibnja na Zagreb Book Festivalu gostuje švedska autorica Kristina Ohlsson koja će na Ljetnoj pozornici Muzeja za umjetnost i obrt predstaviti svoj kriminalistički roman 'Pepeljuge'.
Najava • 19.05.2015.

Sven Nordqvist na Zagreb Book Festivalu

Sven Nordqvist, švedski švedski autor i ilustrator dječjih knjiga najpoznatiji po dogodovštinama Pettsona i Findusa koje su prevedene na pedeset jezika i diljem svijeta doživljavaju neprestana reizdanja, gostuje na Zagreb Book Festivalu.
Najava • 19.05.2015.

Zagreb Book Festival: Anders Roslund i Stefan Thunberg

U utorak 19. svibnja na Zagreb Book Festivalu gostuje švedski autorski dvojac Roslund & Thunberg, autori krimića 'Medvjeđi ples' nastalog prema stvarnim događajima početkom 1990-ih u Švedskoj u kojima je sudjelovao brat jednog od autora.

– Zagreb Book Festival: Jens Lapidus –

Švedska književna senzacija Jens Lapidus u Zagrebu

U ponedjeljak, 18. svibnja u sklopu Zagreb Book Festivala na Ljetnoj terasi Muzeja za umjetnost i obrt predstavit će se Jens Lapidus, jedan od najistaknutijih predstavnika suvremene švedske književne scene, autor hvaljene 'Stockholmske trilogije'.
Najava • 18.05.2015.

Prvi Zagreb Book Festival

Novi književni festival Zagreb Book Festival u svojem će premijernom izdanju od 18. do 24. svibnja u zagrebačkom Muzeju za umjetnost i obrt okupiti tridesetak domaćih i inozemnih autora, s fokusom na švedsku književnost i krimiće.
Najava • 18.05.2015.

Svečano otvorenje Zagreb Book Festivala

Svečano otvorenje Zagreb Book Festivala održat će se u ponedjeljak 18. svibnja u 18 sati u Atriju Muzeja za umjetnost i obrt u Zagrebu.