Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Margarita Kinstner

Žamor grada

  • Nakladnik: Leykam international
  • Prijevod: Vedrana Gnjidić
  • 10/2023.
  • 268 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789533401713
  • Cijena: 19.80 eur
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Kada se Marie spotakne u kafiću i prevrne šalicu kave, ne samo da upozna Jakoba, nego time pokrene i čitav niz događaja. Jakob se zaljubi u Marie i prekine sa svojom djevojkom Sonjom koja ubrzo nakon toga sretne nekoga drugoga: Geryja. On je bio najbolji prijatelj Joeu, Marieinom bivšem dečku koji si je spektakularnim skokom u Dunav oduzeo život. Pojavljuje se misteriozna oporuka koju treba pročitati u Prateru - u prisutstvu Geryja i Marie.

"Žamor grada" debitantski je roman austrijske spisateljice Margarite Kinstner, ljubavna priča koja je istovremeno i bajkovita i moderna, roman o samoći, prijateljstvu, čežnji, i ljubavi - u Beču, “gradu duše”.

Margarita Kinstner rođena je 1976. u Beču, a danas živi u Grazu. Dosada je objavljivala u književnim časopisima i antologijama. Mittelstadtrauschen njezin je prvi roman objavljen 2013. godine. U jesen 2015. objavljen je i roman "Die Schmetterlingsfängerin". Autorica je 2015. dobila i nagradu za književnost “Theodor Körner”. Njezin treći roman “Papaverweg 6" 2018. je godine dobio nagradu za književnost ("Schreiberei").

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –