Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Sajam knjiga Interliber ×

Vijest • 13.09.2021.

Muke po Interliberu 2021. - još jedna odgoda termina, ali organizatori vjeruju da će se uskoro održati

Prošle godine Međunarodni sajam knjiga INTERLIBER nije se održao zbog pandemije koronavirusa, pa su se onda u međuvremenu termini ovogodišnjeg 43. po redu Interlibera pomicali s proljeća na početak ove jeseni, a ovih dana Interliber je ponovno odgođen. Ipak, organizatori iz Zagrebačkog velesajma ne odustaju i najavljuju novi (ovogodišnji) termin.
Vijest • 02.11.2020.

Zbog pogoršane epidemiološke situacije odgođen sajam knjiga Interliber

Zbog pogoršanja epidemiološke situacije, a slijedom preporuka Nacionalnog stožera civilne zaštite i Stožera civilne zaštite Grada Zagreba, danas je donesena odluka o odgađanju 43. međunarodnog sajma knjige Interliber, a novi termin odredit će se sukladno smirivanju epidemiološke situacije.
Najava • 17.11.2019.

Internacionalna književna zvijezda Maja Lunde gostuje u Zagrebu

U mjesecu posvećenom knjizi i Interliberu, u Zagreb dolazi jedna od najpoznatijih norveških autorica, Maja Lunde. Osim romana 'Povijest pčela' i hit božićne priče 'Snježna sestra', Maja Lunde će predstaviti i svoj najnoviji bestseler 'Plavetnilo', nastavak ciklusa labavo povezanih romana o specifičnim klimatskim problemima.
Najava • 13.11.2019.

Program događanja na Interliberu 2019. - dan 2. (13.11.)

Iz programa drugog dana Interlibera izdvajamo promociju nove knjige Inoslava Beškera 'Riječ po riječ' i promociju knjige 'Nismo same' (zbirke intimnih ispovijesti žena oboljelih od raka) autorice Ivane Kalogjera. Knjige će potpisivati i družiti se s publikom Julijana Matanović, Sharon Bolton (UK), Nives Madunić Barišić, Vjekoslava Huljić, Željka Mezić...
Najava • 12.11.2019.

Program događanja na Interliberu - 12. - 17. studenog 2019.

Zagrebački velesajam i ove godine u studenom postaje in mjesto u gradu. Više o Sajmu knjiga Interliber možete pronaći na web stranici Zagrebačkog velesajma ili na službenoj facebook stranici na kojima se redovno ažuriraju sve novosti vezane uz Interliber. A na ovoj poveznici možete pronaći RASPORED DOGAĐANJA na sajmu.
Vijest • 29.10.2019.

INTERLIBER - 42. međunarodni sajam knjiga od 12. do 17. studenog 2019. u Zagrebu

Najomiljeniji sajam za sve generacije INTERLIBER vraća se od 12. do 17. studenog 2019. na radost svih knjigoljubaca. Interliber je najveća književna manifestacija u Hrvatskoj i platforma za promociju knjiga, pisaca, čitanja, znanosti i znanja koja okuplja najznačajnije nakladnike i knjižare. Više od 350 izlagača popunit će knjigama najrazličitijih žanrova tri paviljona Zagrebačkog velesajma.
Najava • 17.11.2018.

Program događanja na Interliberu 2018. - dan 5.

Na Interliberu u subotu, 17. studenog održat će se brojne promocije knjiga, gostovanja autora i predavanja. Bit će predstavljena raskošna monografija 'Stipe Nobilo' s više od 300 fotografija umjetnikovih djela, održat se se predavanje 'Koraci i trikovi samoizdavaštva' kao i proglašenje pobjednika i dodjela nagrade OVCA U KUTIJI za najbolju hrvatsku slikovnicu 2018.