Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Sajam knjiga Interliber ×

Vijest • 11.11.2021.

Program događanja na Interliberu 2021.

Zagrebački velesajam zajedno s nakladnicima i knjižarima ponovno je postavio Sajam knjiga Interliber na pozornicu najvažnijih kulturnih događaja ove jeseni. Zajedno s izlagačima i posjetiteljima, kulturnim sadržajima i edukativnim programima Interliber uvelike doprinosi razvoju kulture čitanja, a osim prodaje tisuća naslova knjiga po vrlo povoljnim cijenama svaki dan na galeriji u paviljonu 5 odvijaju se i...
Vijest • 09.11.2021.

Svečano otvoren 43. međunarodni sajam knjiga Interliber

U epidemiološki strogo kontroliranim uvjetima, uz poruke o važnosti i ulozi knjige u održavanju doticaja s normalnošću u izvanrednim pandemijskim okolnostima, u utorak je na Zagrebačkom velesajmu svečano otvoren međunarodni sajam knjiga 43. Interliber. Sajam je otvorenim proglasio potpredsjednik Vlade za društvene djelatnosti i ljudska prava Boris Milošević, izaslanik premijera Andreja Plenkovića.
Promo • 03.11.2021.

43. Interliber – najsigurnije mjesto za kupnju u gradu

43. međunarodni sajam knjige Interliber održat će se u terminu od 9. do 14. studenog 2021. godine na veliko zadovoljstvo svih ljubitelja pisane riječi. Paviljone 5, 6 i 7a ispunit će više od 230 izlagača iz 14 zemalja (Austrija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Francuska, Hrvatska, Italija, Nizozemska, Njemačka, Poljska, SAD, Slovenija, Srbija, Španjolska, Velika Britanija i Sjeverna Irska).
Vijest • 13.09.2021.

Muke po Interliberu 2021. - još jedna odgoda termina, ali organizatori vjeruju da će se uskoro održati

Prošle godine Međunarodni sajam knjiga INTERLIBER nije se održao zbog pandemije koronavirusa, pa su se onda u međuvremenu termini ovogodišnjeg 43. po redu Interlibera pomicali s proljeća na početak ove jeseni, a ovih dana Interliber je ponovno odgođen. Ipak, organizatori iz Zagrebačkog velesajma ne odustaju i najavljuju novi (ovogodišnji) termin.
Vijest • 02.11.2020.

Zbog pogoršane epidemiološke situacije odgođen sajam knjiga Interliber

Zbog pogoršanja epidemiološke situacije, a slijedom preporuka Nacionalnog stožera civilne zaštite i Stožera civilne zaštite Grada Zagreba, danas je donesena odluka o odgađanju 43. međunarodnog sajma knjige Interliber, a novi termin odredit će se sukladno smirivanju epidemiološke situacije.
Najava • 12.11.2019.

Muzeji na Interliberu 2019. – izložbena promocija recentnog muzejskog izdavaštva

Od 12. do 17. studenoga 2019. najveći i najpopularniji sajam knjiga u Hrvatskoj - Interliber - otvara svoja vrata svim posjetiteljima koji će, u skladu s već ustaljenom tradicijom, moći razgledati najnovija muzejska izdanja na Izložbi izdavačke djelatnosti hrvatskih muzeja i galerija u organizaciji Muzejskoga dokumentacijskog centra.
Razgovor • 07.11.2019.

Dina Grozdanović Poštolka : Interliber je najveća hrvatska književna manifestacija

Broj posjetitelja Interlibera bi u nadolazećim godinama mogao još i porasti s obzirom na program i sadržaje koji su sve brojniji i zanimljiviji. Veliko nam je zadovoljstvo što našu publiku čine sve generacije čitatelja, što nam posjetitelji dolaze i iz udaljenih krajeva te što ih ne mali broj sajam posjeti i više puta.