Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Sajam knjiga Interliber ×

Najava • 08.11.2017.

Srijeda na Interliberu 2017. - POGLEDAJ MI U PIJAT, Književno-kulinarski salon Milane Vuković Runjić i svi drugi programi

Povodom 40-tog rođendana Interlibera u suradnji s Zajednicom nakladnika i knjižara pokrenut je Premium program - Interliber 40. koji se održava na galeriji paviljona 5. U srijedu 8. studenog program pod nazivom 'POGLEDAJ MI U PIJAT, Književno-kulinarski salon' uređuje Milana Vuković Runjić.
Vijest • 07.11.2017.

Interliber 2017. otvara svoja vrata u 10 sati, svečano otvorenje točno u podne

Sve su pripreme obavljene, štandovi su posloženi i (pre)krcani knjigama koje čekaju svoje nove vlasnike, a svečano otvorenje sajma bit će 7. studenog 2017. godine u 12.00 sati u paviljonu 6. Sajam će otvoriti Milan Bandić, gradonačelnik Grada Zagreba.
Najava • 07.11.2017.

FUL KULTURNO Punkt: O brendiranju knjižne scene

FUL KUTURNO PUNKT na Interliberu je mjesto na kojem će se okupiti četrdesetak važnih gostiju iz svijeta knjige u Hrvatskoj te kroz dvadeset i pet razgovora dotaknuti teme poput: književna scena kao brend, brendiranje izdavača, autora, festivala i događanja, biznis u kulturi i čitanost.
Najava • 08.11.2017.

Interliber 40 - program književnih urednika

Povodom 40-tog rođendana Interlibera pokrenut je 'Premium program' koji uređuju književni urednici: Milana Vuković Runjić, Kruno Lokotar, Adriana Piteša, Kristijan Vujičić i Gordana Farkaš Sfeci. U sklopu programa održat će se i Okrugli stol o nakladništvu kao i razgovor na temu 'Hrvatsko knjižarstvo danas – problemi i perspektive'.
Najava • 07.11.2017.

Znanstveni kvart na Interliberu 2017.

I ove će se godine na Interliberu održati posebno osmišljeni, edukativno-zabavni sadržaj u kojem će moći uživati svi željni znanja u praksi. Znanstveni kvart donosi vrlo šarolik program znanstvene kulture koji će izvoditi brojne udruge, fakulteti, znanstveni instituti te istaknuti pojedinci iz znanstvene zajednice.
Vijest • 02.11.2016.

Interliber najavljuje program i izložbe knjiga Narodne Republike Kine i Republike Srbije.

Ove godine Interliber najavljuje i dvije nacionalne izložbe knjiga: Narodne Republike Kine i Republike Srbije.
Najava • 12.11.2015.

Pregled događanja na Interliberu, 12. 11. 2015. (četvrtak)

Trećeg dana Interlibera brojna su događanja na centralnoj pozornici i na štandovima nakladnika, na kojima sudjeluju Sanja Polak, Dalibor Blažina, Dario Rukavina, Boris Pavelić, Kristijan Vujičić, Roman Simić Bodrožić, Manuel Šumberac, Asja Bakić, Tomislav Brlek, Džemaludin Latić, Bekim Sejranović, gosti iz Poljske i drugi.