Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Vijest • Piše: Promocija - Interliber • 29.10.2019.

INTERLIBER - 42. međunarodni sajam knjiga od 12. do 17. studenog 2019. u Zagrebu
Održava se
12.-17.11.2019.

Interliber 2019

Zagrebački velesajam i ove godine u studenom postaje in mjesto u gradu. Najomiljeniji sajam za sve generacije INTERLIBER vraća se od 12. do 17. studenog 2019. na radost svih knjigoljubaca. 

Interliber je najveća književna manifestacija u Hrvatskoj i platforma za promociju knjiga, pisaca, čitanja, znanosti i znanja koja okuplja najznačajnije nakladnike i knjižare.

Više od 350 izlagača popunit će knjigama najrazličitijih žanrova tri paviljona (5, 6, 7a) Zagrebačkog velesajma. Bogatu knjišku ponudu nadopunit će uvijek zanimljivi i raznovrsni sadržaji za sve uzraste, od predstavljanja novih knjiga, druženja i razgovora s književnicima, susreta nakladnika, knjižara i knjižničara, do književnih čitaonica i radionica, okruglih stolova, kvizova, dodjela književnih nagrada, aukcije starih i rijetkih knjiga... 

O ozbiljnim književnim temama raspravljat će se u Premium programu koji će ugostiti domaće i inozemne pisce, a uređuju ga eminentni urednici hrvatske književne scene u organizaciji Zajednice nakladnika i knjižara HGK. Izložbeni prostor Ruske Federacije, koja se na Interliberu predstavlja i ove godine, hrvatskoj će publici ponuditi široku paletu moderne ruske književnosti – od poezije do povijesnih djela i prijevoda.

Brojni naslovi svjetski poznatih bestselera i književne spisateljske zvijezde samo su „mali komadić raja“ koji se nudi na najboljem književnom sajmu u okruženju, a rado ga posjećuju i svoj interes i zadovoljstvo na njemu pronalaze jednako i djeca i poslovni ljudi i umirovljenici.
 

Obrazovanje je najmoćnije oružje koje možete upotrijebiti da promijenite svijet. – Nelson Mandela

Interliber 2019: Znanje i učenje

Velesajamska knjiška riznica zlata mjesto je susreta zaljubljenika u pisanu riječ. Ljubav prema knjizi podrazumijeva i potrebu za širenjem vidika. Izdvojena tema ovogodišnjeg Interlibera je ZNANJE I UČENJE, čemu su posvećeni dani petak i subota (15. i 16.11.). 

U Kongresnom centru Zagrebačkog velesajma održavat će se Sajam hrvatskog obrazovanja, Sajam svjetskog obrazovanja i konferencija „Bolje obrazovanje, bolja Hrvatska“, a predstavit će se više od 50 izlagača iz Hrvatske i svijeta. Na najvećem i najvažnijem sajmu knjiga u Hrvatskoj i mali i veliki, i školarci i poslovni ljudi, koji žele nastaviti svoje obrazovanje ili usavršiti svoje vještine, mogu pronaći najbolje programe obrazovanja, od osnovnih i srednjih škola, studiranja i jezičnih tečajeva, pomoći u učenju, do poslovnih edukacija, treninga, savjetovanja, stručnog usavršavanja i sl.    


Sajam se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture Republike Hrvatske i gradonačelnika Grada Zagreba.

Više o sajmu možete pronaći na web stranici Zagrebačkog velesajma  ili na službenoj facebook stranici na kojima se redovno ažuriraju sve novosti vezane uz Interliber.

Ulaz na Interliber je besplatan.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –