Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Promo ×

Promo • 07.11.2022.

'Knjiga svima i svuda' od 8. do 13. studenog 2022. omogućuje kupnju atraktivnih naslova po akcijskim cijenama

U organizaciji Zajednice nakladnika i knjižara pri HGK (ZNK) i ove godine se paralelno sa Sajmom knjiga Interliber održava akcija Knjiga svima i svuda - KSS (od 8. do 13. studenog 2022.) koja svim ljubiteljima knjige omogućuje kupovinu atraktivnih naslova po akcijskim cijenama, bilo na online platformi KSS-a ili uživo, u 100-ak knjižara diljem Hrvatske.
Promo • 05.11.2022.

Knjiga 'Veliki biocentrični dizajn' Roberta Lanze donosi odgovore na uznemirujuća otkrića suvremene fizike

Budilnik izdavaštvo objavilo je knjigu 'Veliki biocentrični dizajn' koja kroz leće biocentrizma daje odgovore na uznemirujuća otkrića suvremene fizike. Jedan od najuglednijih svjetskih znanstvenika Robert Lanza i suautori pomiruju kvantnu teoriju, relativnost i svijest te daju odgovore na pitanja o funkcioniranju svijeta i o tome tko smo mi.
Promo • 13.04.2022.

MojaScena online - dramske, literarne i likovne radionice

Projekt 'MojaScena online' u organizaciji Međunarodnog centra za umjetnost nudi besplatne, online radionice iz likovne, dramske i literarne umjetnosti namijenjene mlađima od 25 godina te starijima od 54 godine. Kako bi polaznicima pružili samo najbolje za voditelje radionica izabrani su istaknuti hrvatski akademski umjetnici i edukatori.
Promo • 07.12.2021.

CeKaPe poziva na Zimsku školu pisanja u dvorcu Stara Sušica

CeKaPe, Centar za kreativno pisanje iz Zagreba, od 19.1. do 23.1.2022. u dvorcu Stara Sušica, organizira prvu Zimsku školu pisanja. Zimska škola pisanja nudi četiri različite radionice: Proza, Poezija, Raspisivanje i Dramski i prozni tekst. Radionice su namijenjene svima; kako onima koji tek otkrivaju svijet kreativnog pisanja, tako i onima koji su u njega već zakoračili.
Promo • 12.11.2021.

INTERLIBER – najsigurnije mjesto za kupnju u gradu

Najomiljeniji sajam za sve knjigoljupce INTERLIBER otvoren je do nedjelje, 14. studenog na veliko zadovoljstvo svih ljubitelja pisane riječi. U tri paviljona Zagrebačkog velesajma 5, 6 i 7a nakladnici i knjižari ponudili su bogatu knjišku ponudu brižno pripremljenu za sve generacije.
Promo • 17.07.2020.

Egmont zapošljava – traži se glavni urednik/ca biblioteke Puls

Nakladnička kuća Egmont traži osobu za poziciju glavnog urednika biblioteke Puls. Traži se osoba s iskustvom u uredničkim poslovima, koja će se dobro uklopiti u radnu sredinu, tražiti i predlagati naslove, uređivati izabrane knjige te dati bitan doprinos daljnjem razvoju biblioteke. Ako ste zainteresirani, javite se na priloženu mail adresu do 16. kolovoza 2020.
Promo • 08.04.2020.

Ostanimo zdravi uz VBZ. – velika prodajna akcija

Nakladnička kuća VBZ. pripremila je akciju 'Zdravlje je na prvom mjestu' nudeći preko 200 knjiga iz područja zdravlja, samopomoći, kulinarstva, sporta, doma i vrta te popularne psihologije snižene do čak 60%. Sve to uz besplatnu poštarinu za narudžbe iznad 150 kn i gratis knjigu 'Svijet bez nas'.