Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Promo ×

Promo • 24.04.2023.

'Knjiga svima i svuda' od 21. do 30. travnja 2023. omogućuje kupnju atraktivnih naslova po akcijskim cijenama

U organizaciji Zajednice nakladnika i knjižara pri HGK (ZNK) i ove godine se vezanu uz manifestaciju Noć knjige održava akcija Knjiga svima i svuda - KSS (od 21. do 30. travnja 2023.) koja svim ljubiteljima knjige omogućuje kupovinu atraktivnih naslova po akcijskim cijenama, bilo u web dućanima izdavača i knjižara ili uživo.
Promo • 07.11.2022.

'Knjiga svima i svuda' od 8. do 13. studenog 2022. omogućuje kupnju atraktivnih naslova po akcijskim cijenama

U organizaciji Zajednice nakladnika i knjižara pri HGK (ZNK) i ove godine se paralelno sa Sajmom knjiga Interliber održava akcija Knjiga svima i svuda - KSS (od 8. do 13. studenog 2022.) koja svim ljubiteljima knjige omogućuje kupovinu atraktivnih naslova po akcijskim cijenama, bilo na online platformi KSS-a ili uživo, u 100-ak knjižara diljem Hrvatske.
Promo • 05.11.2022.

Knjiga 'Veliki biocentrični dizajn' Roberta Lanze donosi odgovore na uznemirujuća otkrića suvremene fizike

Budilnik izdavaštvo objavilo je knjigu 'Veliki biocentrični dizajn' koja kroz leće biocentrizma daje odgovore na uznemirujuća otkrića suvremene fizike. Jedan od najuglednijih svjetskih znanstvenika Robert Lanza i suautori pomiruju kvantnu teoriju, relativnost i svijest te daju odgovore na pitanja o funkcioniranju svijeta i o tome tko smo mi.
Promo • 13.04.2022.

MojaScena online - dramske, literarne i likovne radionice

Projekt 'MojaScena online' u organizaciji Međunarodnog centra za umjetnost nudi besplatne, online radionice iz likovne, dramske i literarne umjetnosti namijenjene mlađima od 25 godina te starijima od 54 godine. Kako bi polaznicima pružili samo najbolje za voditelje radionica izabrani su istaknuti hrvatski akademski umjetnici i edukatori.
Promo • 07.12.2021.

CeKaPe poziva na Zimsku školu pisanja u dvorcu Stara Sušica

CeKaPe, Centar za kreativno pisanje iz Zagreba, od 19.1. do 23.1.2022. u dvorcu Stara Sušica, organizira prvu Zimsku školu pisanja. Zimska škola pisanja nudi četiri različite radionice: Proza, Poezija, Raspisivanje i Dramski i prozni tekst. Radionice su namijenjene svima; kako onima koji tek otkrivaju svijet kreativnog pisanja, tako i onima koji su u njega već zakoračili.
Promo • 24.04.2021.

Ugrabite sajamske popuste na knjige u sklopu akcija Knjiga svima i svuda

Knjiga svima i svuda traje sve do 30. travnja i nudi sajamske popuste kojima je teško odoljeti. Ova proljetna akcija će omogućiti svim ljubiteljima pisane riječi priliku da kupe omiljene naslove po akcijskim cijenama bilo online ili uživo, s popustima do čak 70% na stara izdanja i do 20% na nova izdanja.
Promo • 02.07.2020.

Ljetna škola pisanja 2020. – na rubu šume, živi se i piše književnost

Centar za kreativno pisanje (CeKaPe) i ove godine u Dvorcu Stara Sušica, od 23. 8. do 30. 8. 2020. organizira Ljetnu školu pisanja 2020. Na sedmodnevnim intenzivnim radionicama pisanja, u osami Gorskog kotara i izolaciji dvorca na rubu šume, živi se i piše književnost, uz mentorstvo poznatih pisaca, voditelja radionica.