Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Vijest • Piše: I.P. - MV • 08.11.2019.

Knjigodar - akcija pomoći školskim knjižnicama tijekom Interlibera
Održava se
15.11.2019. u 14h

Hrvatska udruga školskih knjižničara, u suradnji sa Interliberom i Zajednicom nakladnika i knjižara, treću godinu za redom provodi akciju Knjigodar za vrijeme trajanja sajma knjiga Interliber, s ciljem stvaranja boljih materijalnih preduvjeta za rad jedne školske knjižnice po odabiru Povjerenstva.

Akcija je zamišljena kao prikupljanje knjiga tijekom Interlibera, a pozvani na sudjelovanje su nakladnici, ustanove i građani. 

Darovane knjige možete predati na Info-pultu i na oba Knjižidera Interlibera. 

Povjerenstvo za odabir dobitnika u sastavu: Dina Grozdanović Poštolka, predstavnica Međunarodnog sajma knjiga Interliber, Zagrebački Velesajam; Slavko Kozina, predstavnik Zajednice nakladnika i knjižara, Hrvatska gospodarska komora i Anica Tkalčević, predstavnica Hrvatske udruge školskih knjižničara, donijelo je Odluku o dobitniku nagrade Knjigodar za 2019.

Dobitnik nagrade Knjigodar za 2019. je Knjižnica Osnovne škole kneza Trpimira, Kaštel Gomilica, Splitsko-dalmatinska županija. 

Svečanost Knjigodara za 2019. godinu održat će se 15. studenoga u 14 sati na otvorenoj pozornici paviljona 6 Zagrebačkog Velesajma tijekom održavanja 42. Međunarodnog sajma knjiga Interliber, uz sudjelovanje predstavnika organizatora i dobitnika.

Više informacija: HUŠK

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –