Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Goran Samardžić

Zimski zagrljaji

  • Nakladnik: V.B.Z.
  • 05/2015.
  • 148 str., meki uvez
  • ISBN 9789533047102
  • Cijena: 11.81 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Beograd, Sarajevo, Zagreb, rat, razvod, napuštanje obitelji, čežnja za djecom, pisanje, sjećanje na djetinjstvo, zaljubljivanje, seks, starenje... to su koordinate u kojima se kreće nova zbirka priča Gorana Samardžića.

Direktne i nemilosrdne, napisane bez viškova, bez uljepšavanja, često nježne, ali ponekad i brutalne, autobiografski konotirane (glavni junak gotovo svih priča je Goran Samardžić), ove se priče stalno vraćaju na čvorna mjesta autorova života. 

 

"Samardžićeva je proza hrabra i beskompromisna, ponajprije prema sebi. Autor je na scenu doveo svoje roditelje, žene, ljubavnice, djecu... i isporučio nam život u svom najelementarnijem obliku. I lijepu knjigu.“

Zoran Ferić

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –