Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 14.05.2015.

Svečano otvorenje Zagreb Book Festivala
Održava se
18.05.2015. u 18h

Svečano otvorenje Zagreb Book Festivala održat će se u ponedjeljak 18. svibnja u 18 sati u Atriju Muzeja za umjetnost i obrt u Zagrebu (Trg maršala Tita 10).

Književna i kulturna manifestacija Zagreb Book Festival zamišljena je kao proslava pisane riječi i njezine specifične moći da obogati ljudsko iskustvo. U sedam dana Festivala predstavit će se tridesetak renomiranih domaćih i stranih autora.

Uz bogat književni program cilj Festivala je predstaviti i kulturu zemlje gosta (Švedska), kao i žanr ili umjetničku praksu književnosti u fokusu (krimić) te je povezati s recentnom domaćom produkcijom na raznim područjima: glazba, gastronomija, multimedijalni projekti kao što su kreativne radionice za djecu i odrasle.

Tako će MUO i prostor ispred njega u periodu od 18. - 24. 05. 2015. postati središnje  mjesto okupljanja svih ljubitelja knjige koji će moći uživati u promocijama, tribinama, koncertima, popiti kavu ili pivo, opustiti se u chill out zonama i izaći s Festivala bogatiji za jedno veliko iskustvo.

– Jens i Kristina pozivaju vas na Zagreb Book Festival –

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –