Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Merita Arslani

Pouzdan izvor

  • Nakladnik: Naklada Ljevak
  • 08/2014.
  • 136 str., meki uvez
  • ISBN 9789533037363
  • Cijena: 69.00 kn
  • Cijene knjiga samo su informativnog karaktera. Knjige potražite u knjižarama ili u knjižnicama.

Knjiga "Pouzdan izvor" ocrtan mračni svijet poslovnih ljudi, novinske redakcije, politike, tajnih službi, preljuba i prijateljstva. Tema koja korespondira sa sadašnjošću, vodi nas u svijet lažnog morala, bankovnih prevara, ljudske pokvarenosti, hrabre i odlučne mlade novinarke, ubojstva mlade poslovne žene, lokala sa cajkama, potoka alkohola i kokaina.

Meritin krimić pročitala sam u sat-dva, u jednom dahu! Roman je izuzetno aktualana, daje sliku novinarskog posla iz prve ruke, kritičan prema politici, policiji i financijskom sektoru, prožet sveprisutnim osjećajem kalkulanstva koje dominira ovim sektorima, ali I pozitivnom porukom – da se criminal I korupcija ne isplate, da svi prije ili kasnije budu razotkriveni, koliko god visoko bili pozicionirani. Odlično štivo za večernje sate, preporučam čitati odmah nakon Dnevnika!

Mirela Holy


***

Merita Arslani rođena je 1974. godine u Zadru, gdje je na Filozofskom fakultetu diplomirala francuski i latinski jezik. U Londonu završava studij novinarstva na London School of Journalism. Po povratku iz Velike Britanije počinje raditi kao novinarka Slobodne Dalmacije, a potom na Gradskoj televiziji Zadar. Prelaskom u Zagreb počinje raditi u Jutarnjem listu, gdje se istaknula nizom zapaženih priča i reportaža. Trenutno radi kao glavna urednica portala Dnevnik.hr. Za svoj debitantski roman "Anđeli će samo zaspati" dobila je nagradu Kiklop za najbolje debitantsko djelo.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –