Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Vijest • Piše: Promocija - Interliber • 31.10.2014.

Sve je bliži početak ovogodišnjeg INTERLIBERA 11. - 16. 11. 2014.

Za sve knjigoljupce - počelo je odbrojavanje dana do početka njihovog najomiljenijeg sajma na Zagrebačkom velesajmu - INTERLIBERA, međunarodnog sajma knjiga i učila!

INTERLIBER ove godine svoja vrata otvara 11. studenog i traje do nedjelje, 16. studenog 2014.

 
Posjetitelje, kao i do sada očekuju knjigama puni paviljoni 5 i 6, pregršt novih naslova, predstavljanje knjiga, dolazak hrvatskih i inozemnih knjiških zvijezda, neposredni razgovori s autorima uz potpisivanje knjiga, susreti nakladnika, knjižara i knjižničara, književne radionice, okrugli stolovi, a sve to je samo dio bogatog programa koji će se odvijati u intenzivnom ritmu na pozornici te na izložbenim prostorima izlagača.

Od poznatih stranih književnika izdvajamo dolazak Deborah Harkness, Florence Hartmann i F. William Engdaha.

Svi najznačajniji domaći nakladnici predstavljaju na Zagrebačkom velesajmu izuzetno bogat program novih izdanja s  najrazličitijih područja, dokazujući da nakladništvo u nas zna i pronalazi put do ljubitelja knjige.

Ponovo na Interliberu – proglašenje pobjednika V.B.Z. – ovog natječaja za najbolji neobjavljeni roman godine.

Održat će se i dodjela nagrade Ovca u kutiji. Ovca u kutiji je književna nagrada za najbolju hrvatsku slikovnicu, a dodjeljuje se od 2005. godine.

Interliber već tradicionalno predstavlja poslovni svijet izdavačkog i edukativnog stvaralaštva s najvećom ponudom knjiga i učila na jednom mjestu. Po svom značenju nadilazi nacionalne okvire i dobiva sve više međunarodni značaj.

Ovogodišnji se Interliber, 37. međunarodni sajam knjiga i učila održava pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva kulture Republike Hrvatske.


Ulaz na Interliber je besplatan za sve posjetitelje!


Dođite, uživajte, kupite knjige budite i Vi dio najomiljenijeg sajma – Interlibera !!


Više informacija o INTERLIBERU potražite na www.zv.hr/interliber

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –