Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Zvonki cedar ruski X : Anasta

  • 10/2010.
  • ,
  • ISBN
  • Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Prije četrnaest godina u Rusiji, prva knjiga iz serijala “Zvonki cedar ruski“, o lijepoj i dobroj sibirskoj pustinjakinji Anastaziji, ugledala je svjetlost dana. Od tada, Anastazija je svojim zračkom dotakla srca mnogih ljudi diljem čitavog svijeta. Knjiga je prevedena na dvadeset svjetskih jezika, prodana u više od 11 milijuna primjeraka, a po uzoru na Anastazijine ideje u Rusiji je osnovano i osniva se više od 300 Naselja Rodnih imanja (ili Rodnih naselja, ekonaselja, ili kako misliš da je najbolje)
 
U desetoj knjizi “Zvonki cedar ruski. Anasta“ Anastazija nam prenosi poruke koje će, kao da se prisjećamo onoga što je u nama, ponovo zatitrati našim srcima. Pričajući nam o dirljivom pothvatu malene djevojčice Anaste, koja je uz pomoć svojih vjernih prijatelja, mamuta i mačka, spasila svoju Domovinu od ledenjaka, Anastazija nam prenosi bit Božanskog programa i bit čovjekova predodređenja. Osvijestivši tri riječi iz Svemirskog zakona, Anastazija nas poziva da otkrijemo i usavršavamo naš vlastiti životni program.
 
“- Jako bih željela živjeti u takvome prelijepome svijetu, gdje se sve može stalno usavršavati, gdje stvoritelj može usavršavati svoje tvorevine, a tvorevine njega. Željela bih da u takvome svijetu živi moja majka i moj otac, moja braća i moj djed Vud. Kao i moj cijeli narod – nasmiješila se Anasta, a oči joj se zasjale.“
 
Anastazija
knjiga 10. Anasta, Zvonki cedar ruski

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Pretraži sve knjige –