Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

ana đokić ×

Najava • 06.07.2017.

Otvorenje izložbe o izložbi VOLI ME / NE VOLI ME Ane Đokić

Otvorenje izložbe o izložbi VOLI ME / NE VOLI ME Ane Đokić održat će se u četvrtak 6. srpnja u Galeriji Kupola Gradske knjižnice u Zagrebu. Izložbu će otvoriti Isabella Mauro, Ana Đokić i Sanja Pribić. Izložbu možete razgledati do 6. rujna 2017.
Najava • 04.05.2017.

Festival priče Afrička bajka gostuje u Sarajevu

Festival priče Afrička bajka gostuje u glavnom gradu Bosne i Hercegovine gdje će u dvodnevnom književno-glazbenom programu inspiriranom Afrikom, 4. i 5. svibnja građani Sarajeva biti u prilici upoznati hrvatske umjetnike čija je inspiracija upravo Afrika. Nakon Sarajeva, književni program posvećen Africi seli u Zagreb.
Najava • 07.04.2017.

Pletilje priča – Pisci u teatru

Književna večer pod nazivom Pletilje priča održat će se u petak, 7. travnja u zagrebačkom Kazalištu Mala scena a nastupaju književnice: Ana Đokić, Rosie Kugli, Dorotea Vučić i Sanja Vučković. Voditelji programa su Želimir Periš i Zoran Pongrašić.
Vijest • 15.03.2017.

Dobitnici nagrada, priznanja i pohvala 'Grigor Vitez' u 2016. godini

Dobitnice Nagrade 'Grigor Vitez' koja se dodjeljuje za tekst i ilustracije u knjigama za djecu i mladež u 2016. godini su: Ana Đokić, Sanja Pilić, Ana Kadoić i Marsela Hajdinjak. Svečanost dodjele Nagrade održat će se u utorak 21. ožujka u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu.
Razgovor • 13.09.2016.

Iva Ciceran i Ana Đokić : Želja nam je da Pazin preraste u svjetski centar slikovnice

Ideja je da Pazin preraste u svjetski centar slikovnice, mjesto gdje će se jednom godišnje okupljati pisci, ilustratori, teoretičari književnosti, nakladnici, te svi ostali stručnjaci vezani uz slikovnicu i razmjenjivati svoja iskustva, razgovarati na okruglim stolovima, predstavljati svoje knjige i dogovarati nove, zajedničke projekte.